Home Haberler YENİ LINNERA LIFE; YALIN, ASİL VE SOFİSTİKE…

 

Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lider kuruluşu Panasonic Life Solutions Türkiye, VİKO markası altında satışa sunduğu, yeni Linnera Life serisi ile yaşam alanlarına estetik ve zarafet katan renklere bambaşka bir yorum getiriyor. Linnera Life serisinin sedef beyazı, granit grisi ve gece siyahı seçenekleri hayata asil bir dokunuş gerçekleştiriyor. Köşeli hatlar ve yalın tasarım ise elektrik anahtarı ve prizleri ile öne çıkan yeni serinin sofistike görünümünü tamamlıyor.

Doğanın Kalbinden Gelen Işıltı; Sedef Beyazı…
Linnera Life serisinin sedef beyazı alternatifi son derece alımlı ve özel… Sedefin mağrur ve alımlı duruşunu yansıtan tasarım, dekorasyonda “İnci Küpeli Kız” etkisi yaratıyor. Sedef beyazı, özel tasarımının zarafetine yakışacak rengiyle hayatın içinde sizin için parlıyor.

Dekorasyonda Zamanın Ötesi; Granit Grisi…
Linnera Life, yaşam alanlarını dünün çizgilerinden arındırmak isteyenler için tasarlanan granit grisi modeli ile zamanın ruhunu yansıtmanın ötesine geçiyor ve yıllara meydan okuyor. Tutkuları besleyen granit grisi tasarım, modern yaşamlar ve dekorasyonlar için kusursuzluğu yeniden tanımlıyor.

Gizemli, Farklı ve Ayrıcalıklı; Gece Siyahı…
Zarif duruşu ve göz alıcı dokusuyla Linnera Life, sizi siyahın en ayrıcalıklı formuyla buluşturuyor. Gece siyahı, detayların bütünü nasıl etkilediğini net bir şekilde ortaya koyuyor. İkonik “Siyah Kuğu” etkisini yaşam alanlarının başköşesine taşıyan model, yaşam alanlarına kendi imzasını atmayı başarıyor.

Translate »