Home Haberler Yeni Nesil Duvar Panelleri

Decorapan A.Ş.’nin insan sağlığına bir zararı bulunmayan ve imalatta kullanılan malzemenin yoğunlaştırılmış PVC panel olması, yeni nesillere çözümler sunuyor.

Tasarımları ve patentleri Decorapan A.Ş.’ye ait olan doğa dostu, nefes alabilen duvar panelleri,  duvar kaplamasında estetik bir görünüm kazandırıyor. İthal duvar kâğıtları ile karşılaştırıldığında, 3 boyutlu duvar panellerinin boyanabilir olması uzun zamanlar duvarda renk değiştirerek kullanılmasını sağlıyor.

Ayrıca, esnek bir malzeme olduğu için dayanıklı ve kolay kolay kırılmayan, ısı ve ses yalıtımı özelliği de bulunan, iç duvar kaplamaları ise yanmazdır. Duvara akrilik mastik ile yapıştırılabilen 3d duvar panellerinin uygulaması da gayet kolaydır. Dekorasyoncuların ve mimarların tercih ettiği yeni nesil duvar panelleri, ekonomik ve kullanışlı olmasıyla birlikte ürünleri kendi bünyesinde imal eden Decorapan A.Ş. en iyi fiyatlar ile ürünlerini satışa sunuyor. Piyasada bulunan en ucuz ve kaliteli duvar panellerini üreten Decorapan A.Ş. tüm illerde bayilik sistemi ile çalışmaktadır.

decorapanlogo1_1

Translate »