Home Haberler Yılmaz Makine Geleneksel İftar Yemeklerini Gerçekleştirdi

Makine sektörünün öncü firmalarından olan Yılmaz Makine; tedarikçi, personel ve bayileri için düzenlemiş olduğu geleneksel iftar yemeklerini gerçekleştirdi.

Düzenlenen birinci iftar yemeği 24.06.2015 tarihinde Yılmaz Makine fabrika bahçesinde 11. geleneksel tedarikçi iftarı ile başladı. Tasavvuf orkestrasının vermiş olduğu müzik eşliğinde devam eden iftar yemeğinde, katılımcılar çok memnun olduklarını belirtirken, Yılmaz Makine Yönetim Kurulu ve ekibine, bu ortamı sağladıkları için ayrıca teşekkürlerini ilettiler.

Ardından ikinci iftar yemeği organizasyonu 26.06.2015 tarihinde Yılmaz Makine personelleri ile Ramazan Bingöl Et Lokantası’nda gerçekleşti. Osmanlı tarihi ambiyansında, güzel bir gece geçiren davetlilerin memnuniyeti yüzlerinden okunuyordu.

Son yemek daveti olan üçüncü organizasyon ise Yılmaz Makine bayileri ile 30.06.2015 tarihinde Mabeyin Restoran’da gerçekleşti. Bayiler bir arada olmanın mutluluğunu yaşarken, davetlileri tek tek ziyaret eden firma yetkilileri, katılımcılara teşekkür ederek bu güzel günlerde birlikte olabilmenin memnuniyetini belirtti.

WinWorld olarak katıldığımız ve sizler için takip ettiğimiz bu güzel organizasyonlardan kareler:



		
yilmaz_makine_logo
Translate »