Home Haberler Yılmaz Makine İstanbul Buluşması 2015

Değişen ihtiyaçlara yönelik Ar-Ge, tasarım, üretim, satış ve satış sonrası destek faaliyetlerini dürüst, insana değer veren tutarlı üstün kalite prensibi ile hızla büyümeye devam eden Yılmaz Makine, ilk “İstanbul Buluşmasını” Hilton Kozyatağı Otel’de gerçekleştirdi. Birçok değerli katılımcının bulunduğu toplantıda “Her Zaman Güven Ürettik” temasıyla oluşturulan farklı sunumlar, herkesin ilgisini çekti.

Toplantının hoş geldiniz konuşmasını yapan Yılmaztr Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Yılmaz, yaşadığı bir olaydan bahsederek güven konusunun önemini vurguladı ve “Biz her zaman ürün üretirken, güven ve kalite üretmeyi de ihmal etmedik.” dedi. Ardından “Geçmişten Bugüne” sunumunu gerçekleştiren Yılmaz Tr Genel Müdürü Ali Snopçe de “Eğer biz hayatta başarılı olmak istiyorsak, bayimize güvenmeliyiz. Yılmaz Makine, her zaman çalışanlarına ve bayilerine güvendi, güvenmeye de devam ediyor. Ancak güven karşılıklı olursa anlamlı olur, sizlerin de bizlere güvenmesi gerekmektedir.” dedi.

Daha sonra “Türkiye Tanıtımı” adlı sunumunu gerçekleştiren Yılmaztr Satış Müdürü Mustafa Yıldız “2014 yılında büyüme oranımız %20 ve 2015 yılı büyüme hedefimiz %50 olmuştur. Elbette bunu sizlerle birlikte başaracağız, çünkü biz bir takımız.” dedi. Ar-Ge hedefleri ve yeni ürünlerini açıklayan Yılmaztr Ar-Ge Müdürü Eray Çelik 2015 yeni ürünleri olarak, İki İstasyonlu Kompozit Panel İşleme Makinesi (CPM 6150), Profil Kesme Merkezi (PCC 6505), 5 Eksen Alüminyum Profil İşleme Merkezi, Alttan Çıkma Kesme Makinesi (ACK 550) ve (NSM 600) Cephe Profilleri Kertme Makinesinden de bahsetti.

Toplantı bitiminde ise 2014 yılı en iyi cirolar, en eski bayii ve Ar-Ge çalışmaları destek kategorisinde ödüller verildi. Ayrıca toplantısonrasında gerçekleşen fabrika gezileriyle, birlikte birçok yeni makine ziyaretçileriyle buluşturuldu.

Güzel bir akşam yemeği ile sonlanan organizasyonda tüm sektör paydaşları tekrar bir arada vakit geçirme imkânı buldu.

Ödül alan firmalar şu şekildedir;  2014 yılı ciro ödülleri 1.si “Reform Grup”, 2014 yılı ciro ödülleri 2.si “Has Metal”, 2014 yılı ciro ödülleri 3.sü “Hilal Alüminyum”, 2014 yılı ciro ödülleri 4.sü “Yavuz Metal”, 2014 yılı ciro ödülleri 5.si “Asnur Alüminyum”, Eski bayii ödülü “Akpa Alüminyum”“Zahit Alüminyum” ve ‘’Hilal Alüminyum’’, Ar-Ge çalışmaları destek ödülü “Bilen Alüminyum” –  ‘’Metalium Yapı ve Metal Sistemleri’’  ve ‘’Yavuz Metal ‘’ dir.

 

yilmaz_makine_logo

Translate »