Home Haberler Yılmaz Makine’nin Salgın Sonrasında Düzenlediği İlk Yüz Yüze Etkinliği Olan “PVC Sektör...

PVC ve alüminyum profil işleme makineleri üretiminde Türkiye’nin lider markası Yılmaz Makine, gerçekleştirdiği etkinliklerle sektörün nabzını tutmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz yıllarda düzenlediği ve yoğun katılıma sahne olan; sektörü bir araya getiren etkinliklerini salgın nedeniyle çevrim içi platformalara çeken Yılmaz Makine, salgınla mücadelenin kazanılmasının ardından ilk yüz yüze etkinliğini 26 Nisan’da düzenlediği “Sektör Temsilcileri İftar Buluşması” ile gerçekleştirdi.

Yılmaz Makine Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Yılmaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Yılmaz ile Satış ve Pazarlama Genel Müdürü Ali Snopçe’nin de katıldığı etkinlikte, PVC ve alüminyum işleme sektörünün öncü kurumlarının temsilcileri, Yılmaz Makine iş ortakları ve sektöre ait derneklerin üst düzey yöneticileri bir araya geldi.

Yılmaz Makine’nin İstanbul Taşdelen’deki Merkez Ofisi’nde gerçekleşen etkinlikte bir konuşma yapan Yılmaz Makine Satış ve Pazarlama Genel Müdürü Ali Snopçe, iki yılın ardından ilk kez yüz yüze bir etkinlikte iş ortaklarıyla bir araya geliyor olmalarından duyduğu mutluluğu ifade ederken, “Sektör Temsilcileri İftar Buluşması” etkinliğinin geleneksel hale gelmesini temenni ettiklerini söyledi.

Etkinlikte davetliler, Yılmaz Makine’nin salgın döneminde attığı en önemli dijitalleşme adımlarından biri olan Dijital Stüdyo’yu da deneyimleme fırsatı yakaladı. Yılmaz Makine’nin son teknolojiye sahip makinelerini yakından inceleyen davetliler, Dijital Stüdyo’dan etkilendiklerini ve yaratılan modern showroom’u çok beğendiklerini dile getirdiler.

Translate »