Home Haberler Ytong Ailesi 44. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı için Çeşme’de Buluştu

Türk inşaat sektörünün lider kuruluşlarından Türk Ytong, Yetkili Satıcıları ile Çeşme’de düzenlenen 44. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı’nda bir araya geldi. “Gelecek Bizimle Gelecek” sloganıyla gerçekleştirilen toplantıda Türk Ytong Yetkili Satıcıları ve Ytong Satış Ekibi yeni yıla güçlü bir başlangıç yaptı.

Fethi+HinginarTürk Ytong Yönetim Kurulu Üyeleri, Yetkili Satıcıları ve tüm satış ekibinin katıldığı 44. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı’nda 2014 yılı değerlendirmesinin yanı sıra Ytong’un 2015 yılı hedef ve beklentileri de ortaya kondu.

Yeni Yılda Da Büyümeye Devam

Açılış konuşmasını yapan Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, 51 yıllık köklü kültürü ile devamlı ileriye yürümüş olan Ytong’un tüm ekibiyle beraber gelecekte çok daha başarılı işlere imza atacağını ifade etti. Hinginar, “2014 yılı gerek ülkemizde geçirdiğimiz iki seçim dönemi gerekse de komşularımızda yaşanan savaşlar sebebiyle sektör olarak zor dönemler geçirdiğimiz bir yıl oldu. Özellikle enerji kaynakları, enerji tüketimi ve kentsel dönüşüm konuları her zamankinden çok tartışılmaya başlandı. Bizler de Ytong olarak tüm bu konularda daha fazla söz sahibi olabilmek, fark yaratmak için yoğun çaba gösterdik. Göstermeye de devam edeceğiz” dedi.

Türkiye ekonomisi ve inşaat sektörü açısından 2014 yılının kısa bir değerlendirmesini yapan Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel, “Türkiye ekonomisi 2014 yılında bir önceki yıla %3 ile beklentilerin altında bir büyüme kaydetti. Aynı zamanda 2014 yılının büyüme rakamlarında inşaat sektörü ile ilgili bir yavaşlama olduğu gördük. Buna karşın Türk Ytong olarak ciromuzu artırTurk+Ytong+Ekibi (1)arak 2014 yılı için koyduğumuz hedeflerin üzerinde bir büyümeye imza attık. Gerek konut satışlarındaki yavaşlama ve gerekse makro ekonomideki küçülme 2015 yılının hayli zor geçeceğinin sinyallerini verse de, 2014 yılında alınan ruhsat sayılarındaki artış ve Kentsel Dönüşüm projelerine verilen önem bizleri umutlandırıyor. Haziran ayında devreye alacağımız Çatalca fabrikamız ve kapasite artışımız ile her yıl olduğu gibi gelecek yıl da Türk Ytong’un başarı grafiğinin her daim yukarı doğru yükseleceğine inancım tam..” dedi.

Ytong 2015 yılı hedefleri için bir değerlendirme yapan Genel Müdür Yardımcısı Tolga Öztoprak’ın konuşmasının ardından düzenlenen futbol etkinliğinde, tüm katılımcılar zevkli bir rekabet ortamı yaşadılar. Akşam düzenlenen gala yemeğinde Ytong ile uzun yıllar işbirliği yapan Yetkili Satıcılara Kıdem plaketleri verilirken, 2014 yılının başarılı Yetkili Satıcıları da kupalarını aldılar.

ytong

Translate »