Home Haberler Zümrüt Pen, Sektörde Liderliğini Sürdürüyor

1996’dan beri faaliyetlerini sürdüren, Gedizpen İstanbul Avrupa Yakası ve Trakya bölge distrubutorü Zümrüt Pen Plastik Doğrama Sanayi ve Tic. Ltd. Şti., adından söz ettirmeye devam ediyor. Birçok faaliyet ve organizasyon düzenleyen firma, sürekli geliştirme ve iyileştirme çerçevesinde etkinliği ve verimliliği arttırmayı başarıyor.

Ana fabrikası Hadımköy’de bulunan ve aynı zamanda İstanbul Avcılar ve Zeytinburnu’nda da showroomları ile hizmet veren firma, 5 bin m2 kapalı üretim alanı ve son teknoloji CNC makineleriyle, ABT programları kullanarak üretim yapıyor ve yıllardır sektörde yükselme trendini devam ettiriyor.

1 4 5 (1)  18

 

 Zümrüt Pen, Pencere Fuarı’nda Fıratpen Standını Ziyaret Etti

 

Rakiplere karşı her zaman farkını belli eden Zümrüt Pen, bu sene, 09-12 Mart tarihlerinde gerçekleşen Pencere Fuarı’na katıldı. Fıratpen standını görkemli bir şekilde ziyaret eden Mustafa Özdemir, hoş geldiniz konuşmasının ardından, bayilerine ve öğrencilerine standı gezerken eşlik etti. Öğrenciler ürünleri incelerken, Zümrüt Pen ve bayileri güzel vakit geçirdiler. Bu güzel ziyaretten çok memnun olan Fırat Pen, teşekkürlerini belirtti.

IMG_5332 IMG_5346 IMG_5351

Image3

 

Translate »