Home Haberler ABTde Yenilikler Devam Ediyor

ABT Bilgisayar’ın pencere üretim programı, profil işleme merkezi otomasyonundan sonra, her geçen gün yeniliklere imza atıyor. Son yapılan değişikliklerle, kullanıcı dostu program olma konusunda bir adım daha atan PenCAD, hem üçgen çizimlerini geliştirirken, hem de bir cama birden fazla menfez açma, menfezin koordinatlarını belirleme, doğramanın istenilen yerine destek sacı koymama ya da farklı destek sacı koyma, doğrama içindeki dikey orta kayıtları, camlar eşit olacak şekilde bölme gibi pekçok yeniliğe imza attı.
Bunlara ilave olarak, bir kanada, açılım aksesuarı dışında havalandırma aksesuarı da koyma imkanı verirken, her doğramaya ekstra malzeme ekleme imkanı da vermektedir. Ayrıca, çizim yaparken, ekrandan çıkmadan kesim, maliyet ve teklif alma imkanı da vardır.
Yeni versiyon 21.01, yıllık güncellemeli sözleşmesi olan müşterilere ücretsiz olarak yüklenmektedir.
PenCAD programının son versiyonu, www.herofis.com sistemi ile de tam entegra çalışmakta ve cari, fatura ve maliyet analizi entegrasyonu sağlamaktadır. 
www.herofis.com sistemi, online bir muhasebe programı olup, veri kayıplarına ve yedeklemeye son veren bir sistemdir. Android cep telefonları için de uygulaması bulunan www.herofis.com sistemi pek çok bayii tarafından muhasebe programı olarak kullanılmaya başlanmıştır.


Daha ayrıntılı bilgiye,
www.abt.com.tr 
www.herofis.com 
0216 469 10 01 pbx ‘den ulaşabilirsiniz.

 

 

Translate »