Home Haberler ASAŞ U12 KIZ BASKET TAKIMI FİNAL MAÇINDA ŞAMPİYONLUĞU GÖĞÜSLEDİ

Lig boyunca katıldığı maçlardan galip ayrılarak final maçına çıkan ASAŞ U12 Kız Basket Takımı Cumartesi günü Bolu Artı Akademi karşısında şampiyonluğunu ilan etti. Mücadeleyle geçen maçta her iki takım da elinden gelenin en iyisini ortaya koydu. 22-63 skorla ASAŞ Kız Takımı şampiyonluk kupasını kaldırmayı başardı.

 

1990 yılında kurulan ve her sene istikrarlı büyümesi ile 2017 yılı sıralamasında ISO 500’de 72. sırada bulunan ASAŞ, dokunduğu hayatları değiştirmeye devam ediyor.

Sosyal sorumluluk projeleri için her sene geliştirme ve genişletme politikası izleyerek bünyesinde gönüllü bir ekip de barındıran ASAŞ, firma içinde ve firma dışında birçok sosyal faaliyetin organize edilmesinde de öncü bir görev üstleniyor. 2017 yılında, Akyazı’da büyüyen çocukların gelişimine olumlu katkı sağlamak amacıyla kurulan ASAŞ Spor Kulübü, yetiştirdiği başarılı sporcularla güçlenmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta 44-42 skorla Sakarya Gelişim U11 Erkek Takımı karşısında şampiyonluğunu ilan ederek kupayı kaldıran ASAŞ U11 Erkek Basket Takımı ardından kız takımı da kupayı kaldırmanın gururunu yaşıyor.

Cumartesi günü gerçekleşen final maçında Bolu Artı Akademi Kız Basket Takımı ile karşı karşıya gelen ASAŞ Kız Basket Takımı, 22-63 skor ile şampiyonluğu kucakladı. Takım, başarılarını devam ettirmek ve daha iyiye ulaşmak için çalışmaya devam edeceklerini iletti.

ASAŞ Spor Kulübü, 60’ı lisanslı toplamda 282 gence sporda destek oluyor. Yaşları 8 ila 13 arasında değişen gençler tüm yıl boyunca her gün sıkı antrenmanlara katılıyor. Kulübün güçlü eğitmen kadrosu, adayları belirli aralıklarda yetenekleri, antrenman devamlılıkları ve performanslarına göre değerlendirerek onları takıma dâhil ediyor ve spor kariyerlerine destek oluyor.

Translate »