Home Haberler Baumit’in Yeni Ürünü Çatlakları Önlüyor

Yapı malzemeleri alanında tanınmış markalardan biri olan Baumit, her zemin için doğru ürün yaklaşımı ile geliştirdiği ürünleri ile kalıindircı, dayanıklı ve estetik çözümler sunmayı amaçlıyor. Baumit’in iç mekân zeminlerinde kullanılmak üzere geliştirdiği ve şap ürün grubu içerisinde yer alan Nivello Quatro, markanın iddialı ürünlerinden biri.

Özellikle hafif yüke maruz zeminlerde, yoğun trafiğe maruz kalmayan yerlerde, özellikle yaya ya da tekerlekli ofis araçlarının kullanıldığı mekânlarda çatlak ve kırıkların oluşmasını engelliyor. Kendiliğinden yayılan kalsiyum sülfat bazlı ve beyaz renkte bir şap ürünü olan Nivello Quatro, halı, parke ve seramik altında kullanılabiliyor. Özellikle sağlık kuruluşlarında sıkça kullanıl an PVC ve benzeri yer kaplamalarının alt yüzeylerinde düzgün bir zemin yaratması nedeniyle tercih ediliyor. Ayrıca eski zeminlerin renovasyonu için de uygun. Baumit’in iç mekân zeminlerinde kullanılmak üzere geliştirdiği ve şap ürün grubu içerisinde yer alan Nivello Quatro, markanın iddialı ürünlerinden biri.

Özellikle hafif yüke maruz zeminlerde, yoğun trafiğe maruz kalmayan yerlerde, özellikle yaya ya da tekerlekli ofis araçlarının kullanıldığı mekânlarda çatlak ve kırıkların oluşmasını engelliyor. Kendiliğinden yayılan kalsiyum sülfat bazlı ve beyaz renkte bir şap ürünü olan Nivello Quatro, halı, parke ve seramik altında kullanılabiliyor. Özellikle sağlık kuruluşlarında sıkça kullanılan PVC ve benzeri yer kaplamalarının alt yüzeylerinde düzgün bir zemin yaratması nedeniyle tercih ediliyor. Ayrıca eski zeminlerin renovasyonu için de uygun.

baumit_logo_cr

Translate »