Home Haberler Çimsa’dan Betonart Mimarlık Yaz Okuluna Anlamlı Destek!

 

Çimsa,Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin 2002 yılından beri düzenlediği ‘Betonart Mimarlık Yaz Okulu 2014’e ana sponsor olarak takviye verdi.

Çimento ve yapı malzemeleri sektörünün en mühim isimlerinden Çimsa’nın ana sponsorluğunda bu sene 13’üncüsü yapılan Betonart Mimarlık Yaz Okulu, Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Kampüsü’nde gerçekleştirildi.

Ferhan Yalçın’ın yürütücülüğünü yapmış olduğu atölyede Ali Kemal Terlemez, Orkun Beydağı, Ozan Lider Özener moderatör olarak katıldı . Bu sene ‘Bağlantı’ temasıyla yapılan yaz okulunda katılımcılar, sosyal değeri artırmak için, fiziksel düzeyde kentsel tasarım, mimari tasarım kavrayışıyla projeler üretti.

Çimsa Strateji Pazarlama ve Sürdürülebilirlik Genel Müdür Yardımcısı Ülkü Özcan, Betonart Yaz Okulu 2014’ün açılışında yapmış olduğu konuşamada, Yaz Okulu’nun düzenlendiği Afyon’un Çimsa’nın üretim yapmış olduğu bölgelerden biri olduğunu ortaya koyarak , “Çimsa Ailesi olarak, hem katılımcıların veri (bilgi) birikimine katkıda bulunmak hem de geleceğin mimarı olan öğrencilerimizin beyaz çimento ve özel ürünlerimizi deneyimleyebilmelerine fırsat vermek için Betonart Yaz Okulu 2014’e takviye vermekten mutluluk duyuyoruz” diye belirtti .

Capture

 

Translate »