Home Haberler Creavit Unicera 2020 Değerlendirmesi

Sektörün önde gelen firmaların katıldığı Unicera 2020 başta mimarların, tasarımcıların, akademisyenlerin, bayilerin, öğrencilerin ve tüm sektör profesyonellerinin ziyaret ettiği, uluslararası ziyaretçi karmasına sahip bir arena. Yerel ve global sektör trendlerini yakından gözlemleme imkanı sağlayan bir mecra olması dolayısı ile sektörün nabzını tutabildiğimiz önemli bir organizasyon. Bu nedenle Creavit, her sene olduğu gibi sene de Unicera’ ya tüm enerji ve heyecanıyla hazırlandı.

Fuar boyunca ziyaretçilerimiz 800m2’lik standımızda, başta yeni klozet ve lavabo serilerimiz olmak üzere, yeni banyo mobilyalarımız, armatür ve duş sistemlerimiz, gömme rezervuarlar ve diğer ankastre ürünlerden oluşan sıva altı çözümlerimizi yakından incele me şansı yakaladılar.

Creavit, 5mm’lik kenar kalınlığı ile sektörde büyük beğeni toplayan ULTRA lavabo ailesinin yeni ürünlerini ve ince tasarım çizgisini farklı yorumladığımız yepyeni bir ürün ailesi olan LOOP tezgah üstü lavabo serisini 4 farklı ölçü alternatifi ile Unicera’ da ilk defa sergiledik. Bir diğer yeni tezgah üstü lavabomuz VOX ise, incecik kenarları ve keskin kare hatlara sahip minimal tasarımı ile dikkat çekti. Yine vitrifiye ürün grubumuzda çok tercih edilen Creavit’ in kanalsız klozet teknolojisine sahip RIM-OFF ürün sayımızı arttırarak, bu sene bu kategorideki SOLO ve MARE serilerine yeni eklenen ürünleri tüketicilerin beğenisine sunduk. Tasarımda yuvarlatılmış yumuşak hatları tercih edenler için Creavit tasarım ekibi tarafından yaratılan LYRA duvara dayalı klozetimiz vitrifiye ürün grubunda standımızda sergilenen diğer yeniliklerdi.

Yeni şehirli yaşam tarzına ayak uydurabilmenin kuralı, daralan banyolarda kompakt ve efektif saklama çözümlerinden geçiyor. Bunun bilinci ile bu yıl yine ilk defa Unicera’da sergilediğimiz, çamaşır & kurutma makinesi, temizlik kovası, paspas gibi banyoda yer ihtiyacı yaratan eşyaları bir arada saklamaya olanak sağlayan banyo mobilyası çözümlerimizi, ziyaretçilerimizin beğenisine sunduk. Günümüzün modern-minimal banyolarında sıkça tercih edilen tezgah üstü lavabo çözümlerini, geniş saklama hacimli modülleri, LED aydınlatmalı aynaları, granit ve masif tezgah kullanımlarıyla sunan FLAT ve ELATA, bu sene Creavit standının en dikkat çekici banyo mobilyası sergilemelerinden oldu. Gömme rezervuar kumanda panellerinde iki yeni ürün olan ARC ve TERRA’ da, minimal sade ve tasarım çizgisini tamamlayıcı detaylara odaklanırken, sundukları beyaz, krom, kapuçino, bazalt ve antrasit renk alternatifleri ile banyosunu tasarlarken özgür olmak isteyenlere yeni renk seçenekleri sunduk. Armatür ürün grubunda da lavabo, banyo ve 2 farklı evye bataryasından oluşan BEVEL serisi yine ilk defa bu fuarda kullanıcıların beğenisine sunuldu. Tasarruf, güvenlik ve konforu bir arada sunan, istenilen sıcaklıkta duş keyfini kesintisiz olarak tek tuşla sağlayan termostatik duş armatürümüz, bu kategoride en çok ilgi çeken ürünlerinden oldu.

Değişen ihtiyaçlar ve gelişen kullanıcı talepleri doğrultusunda bu sene ürün gruplarımıza dahil ettiğimiz, küvet, panel ve duş teknesi gibi ürünlerimizi de Unicera 2020’de standımızda ilk defa sergilendi. Banyoda tasarım trendlerini yakından takip eden ziyaretçilerimiz, dünyaca ünlü tasarımcı Defne Koz’un Creavit için tasarladığı FOGLİA banyo serisini de, yine bu fuarda yakından görme şansı buldular.

Translate »