Home Haberler DEĞERLİ EŞYALARINIZ KALE ÇELİK KASA’LARDA YANGINA KARŞI DA GÜVENDE

Kale Çelik Kasa’nın kötü niyetli girişimlere fırsat vermeyen ürün ailesinin üyelerinden KK 800 modeli 60 dakikada maksimum sıcaklık değişimi olan 150 derecenin altında kalarak büyük bir başarıya imza attı. Türk Standartlar Enstitüsü (TSE) tarafından gerçekleştirilen testi başarıyla geçen KK 800, bu sayede yangın konusunda en üst sınıf olan LFS 60 P seviyesinde belge almaya hak kazanırken, Kale Çelik Kasa da Türkiye’de bu aşamaya ulaşan ilk ve tek şirket oldu. 

 

Türkiye’nin tek “entegre güvenlik” şirketi Kale Endüstri Holding’in bünyesinde faaliyet gösteren Kale Çelik Kasa, ürünlerinin güvenlik ve dayanıklılık seviyesini gün geçtikçe artırıyor. Son olarak Kale Çelik Kasa’nın kötü niyetli girişimlere fırsat vermeyen ürün ailesinin üyelerinden KK 800 modeli 60 dakikada maksimum sıcaklık değişimi olan 150 derecenin altında kalarak büyük bir başarıya imza attı. Türk Standartlar Enstitüsü’nün (TSE) Tuzla Laboratuvarı’nda gerçekleştirilen testi başarıyla geçen KK 800 bu sayede en üst sınıf olan LFS 60 P seviyesinde belge almaya hak kazanırken, Kale Çelik Kasa da Türkiye’de bu aşamaya ulaşan ilk ve tek şirket oldu.

Milyonlarca dolarlık altın ve dövizi yangından kurtarmıştı

TSE tarafından hırsızlığa karşı direnci test edilerek onaylanan Kale Çelik Kasalar, oksijen kaynağı, elektrikli testere, matkap gibi delici ve yanıcı aletlere karşı direnç gösteriyor. Ayrıca ürünlerin gövdesi ve kapağı güçlendirilmiş beton ile kuvvetlendirilerek, ciddi oranda ağırlaştırılıyor.

Translate »