Home Haberler Dünya Ekonomik Forumu’ndan Seranit Grup’a “Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen ve Gelişen Şirketi”...

Türk seramiğinin dünyadaki en önemli markalarından Seranit Grup, Dünya Ekonomik Forumu tarafından ödüllendirildi. Forumun İstanbul Zirvesinde Seranit Grup, 2014 yılında “Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen ve Gelişen Şirketi” ödülüne layık görülSeranit Group Certificatedü ve Türkiye’de bu ödülü almaya hak kazanan tek şirket oldu.

Sektöründe köklü bir geçmişe sahip Seranit Grup,  girdiği her ortamda estetik bakış açısıyla ve teknik çözümleriyle dikkat çektiği kadar ekonomik gelişimiyle de Türkiye’yi dünyada temsil ediyor. 28-29 Eylül tarihleri arasında İstanbul Bomonti Hilton’da düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu’nun İstanbul Zirvesi kapsamında “Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen ve Gelişen Şirketi (Global Growth Company)” ödülünü Türkiye’de tek alan şirket olarak sektördeki liderliğini ve ülkeye katkısını bir kez daha kanıtlamış oldu.

Seranit Grup, modern üretim teknolojilerindeki yenilikleri sürekli takip ederek, üretim aseranigrupwefodul1lanlarına kısa sürede adapte ederek sektörde öncü olmaya devam ediyor. Son yıllardaki büyümesi, küresel kurumsal vatandaşlık adına toplum adına yaptığı çalışmaları, Türkiye ekonomisine etkisi ve örnek liderlik çalışmaları ile Dünya Ekonomik Forumu tarafından ödüle layık görülen Seranit Grup, toplumuna ve dünyaya katkı sunan öncü dünya markası olma misyonunuyla başarılarına başarı katmayı sürdürecek.

Seranit Grup adına ödülü, Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik aldı. Ödül hakkında konuşan Çelik; “Ülkemiz adına bu ödülü almaktan ve Dünya Ekonomik Forumu tarafından Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen ve Gelişen Şirketi seçilmiş olmaktan gurur duyuyoruz. Topluluğun diğer şirketleriyle birlikte çalışmayı, kurumsal vatandaşlık ve yaratıcı iş fikirlerini hayata geçirmeyi heyacanla bekliyoruz” dedi.

seranigrupwefodul3Türkiye’nin gururu Seranit Grup

Seranit Grup Başkanı Hamdi Altunalan; “Sektörümüzde bu ödülü ilk ve tek alan şirket olmaktan gurur duyuyoruz. İş dünyasınının önde gelen isimlerini buluşturan ve dünya genelinde ekonomiye yön veren kararların alındığı Dünya Ekonomik Forum İstanbul tarafından ödüllendirilmek çok mutluluk verici. Bu ödülle gelecek dönemdeki vizyonumuzu daha da genişleterek sektördeki başarılarımıza yenilerini katmaya devam edeceğiz” dedi.

Dünya Ekonomik Forumu İstanbul’un yeni şampiyonu “Seranit Grup”

Dünya Ekonomik Forumu Yeni Şampiyonlar Başkanı David Aikman; “Global olarak en hızlı büyüyen ve gelişen şirketleri seçerken onların iş modellerini, yıllık cirolarını, büyüme oranlarını, pazardaki yeri ve liderliğini değerlendiriyoruz. Dinamik bir grup olan Seranit Grup, geleceği şekillendirecek potansiyeliyle, sektöründe GGC (Global Growth Company) topluluğunda yer alabilecek en uygun şirketlerinden biri” diye belirtti.

 

Seranit Grup TURKCE

Translate »