Home Haberler Gold Jaluzi Camlı Perde Sistemleri Murat ÇALIŞKAN ile Röportaj…

WW:Firmanızı tanıtabilir misiniz?

MÇ: Firmamız 2011 yılında Gold Jaluzi” adıyla jaluzi ve perde sistemleri alanında hizmet vermeye başladı. Avrupa’da bulunan sistemlerdeki kaliteyi yakalamaya çalışıyoruz. Müşterinin daha uygun fiyata ürün alabilmesi için kendimizden kattığımız farklı sistemler oluyor. Onları uygulamaya başladık.

 

WW:Ürünlerinizin özellikleri nelerdir?ana14

MÇ: Ürünümüz alüminyumdur ve üzeri özel bir boya ile kaplıdır. Dışında kullandığımız camlar ise Şişe Cam’ın onaylı camlarıdır. Müşterimizin istediği şekillerde, desenlerde ve istediği özelliklerde cama uygulama yapabiliyoruz. Ürünün içinde bulunan perdemiz yurtdışından geliyor. Farklı kullanım açılarına göre farklı ürünler sunuyoruz. Farklı konseptte istenen cam özelliklerinde reflekte cam, konfor cam, renkli cam uygulayabiliyoruz.

 

WW:Eleman konusunda sıkıntı çekiyor musunuz?

MÇ: Eleman konusu para ve işten çok daha büyük bir sıkıntıdır. Şu anda bulunduğumuz ortamda eleman yetişmiyor. İlerisi için bu durumun daha kötü olacağını düşünüyorum. İş gücü bizim sektörümüzdeki herkesin genel manadaki sıkıntısıdır.

Bizim teknik konuda alacağımız, temelden yetiştireceğimiz insana ihtiyacımız var. 25 yaşında bir insanı işe almak, kurumuş bir dalı eğmek gibi oluyor. Biz de bunu makine parkurumuzda eleman iş gücünü azaltarak çözmeye çalışıyoruz.

 

WW:2014 yılı nasıl geçiyor ve hedefleriniz var mı?

MÇ: Biz, kendimize bazı hedefler koyuyoruz ama zamanla bunun farklı yönlendirmesi olabiliyor. Bizim hedefimiz her zaman daha düzgün ürünü, daha ucuz bir şekilde, daha geniş bir alana satmaktır. Firmamızın bakış açısı paralelinde 2014 yılında böyle hedeflerimiz var.

 

WW:Sektörü nasıl değerlendiriyorsunuz?

MÇ: Bizim sektörümüzde, bizim açımızdan on yıldır gelişen bir şey yok. Herkesin bu konuda farklı düşüncesi olabilir. Avrupa’ya nazaran biraz daha geriden gidiyoruz. İnşaat sektörü büyüdüğü için PVC ve cam sektörü de beraberinde büyüyor. Doğru ürünleri yapan firmaların değeri zamanla anlaşılacak ama bu işi doğru yapmayan firmalar fiyatları dolayısıyla tercih ediliyor.  Bu da zamanla sektörü kötülemiş oluyor.

 YENLOGO640x294

 

 

 

Translate »