Home Haberler GoMeso Restoranları Aspen ile Doğallığı Yansıtacak

 Yapı sektörünün köklü ve lider şirketi Aspen, daha önce GoMongo olarak tanınan ve yeni adıyla GoMeso olan restoranların yenilenme sürecinde önemli bir projeye imza atıyor. Yaşam alanlarına mimari bakış açısıyla değer katan Aspen, GoMeso’ların yeniden yaratılma serüveninde özel ürünleriyle doğallık odağında yenilikçi ve farklılaşan bir konsept yarattı.

Kurumsal konsepti Almanya’da gerçekleştirilen projenin tüm mimari süreçleri, Oğuz Bayazıt Mimarlık tarafından yönetildi. Yeni konseptin ‘ilk’ reaspen_gomeso-2storanı olma özelliğini taşıyan İstinye Park GoMeso’nun ana yaklaşımını “şıklık” ve “doğallık” kavramları besledi. Bu doğrultuda, ilk uygulamanın yapıldığı İstinye Park GoMeso’da Aspen’in Sepia Ahşap Asma Sistemleri ile Owa Plan Akustik tavanı kullanıldı. Doğu mutfağının lezzetlerini Batı hizmet kültürüyle birleştiren GoMeso restoranları, doğayı yansıtan yeni ahşap dokusu ile restorana gelen misafirlerini doğallığın sunduğu huzur ile ağırlayacak.

Yeni yüzüyle, şehir hayatından uzaklaşarak huzurlu bir ortaaspen_gomeso-3mda farklı lezzetleri tatmak isteyenleri ağırlayacak olan GoMeso’nun menüsü de yenilendi. Moğol Mutfağı’ndan Mezopotamya’nın değişik tatlarına geçiş yapan GoMeso bu özelliğiyle de beğeni kazanacak.

Yeni konseptiyle ilk kez İstinye Park’ta misafirleriyle buluşan GoMeso, iş yemeklerinin önemli adreslerinden birisi olmayı sürdürerek, yenilenen konseptiyle beğeni kazanacak. Mobilyadan aydınlatmaya kadar özel üretim ürünler kullanılan İstinye Park GoMeso’nun tasarımında doğal malzemeler göze çarpıyor.

Translate »