Home Haberler İstanbul Pencere, Cam ve Kapı Fuarları Rekor Kırdı

İstanbul Pencere, İstanbul Cam ve İstanbul Kapı fuarları 11-14 Mart 2015 tarihleri arasında pencere, cam, kapı üreticileri ve ihracatçıları ile sektörün yerli ve yabancı profesyonellerini Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde bir araya getirdi.
KPC_2Pencere, cam, kapı ve alüminyum sektörünün Avrasya’da ki en büyük buluşma platformu olan fuarlar, 30 ülkeden 696 firma ve firma temsilciliğini 12 salon, 110.000 m2 kapalı sergileme alanında 95 ülkeden  56.526 ziyaretçi ile bir araya getirerek yeni bir rekora imza attı. Sektörün önde gelen yerli – yabancı firma ve firma temsilciliklerinin yoğun katılımı ile gerçekleşen fuarlarda; Almanya, Amerika, Avusturya, Belarus, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Çin, Estonya, G. Kore, Fransa, Finlandiya, Hindistan, Hollanda, İngiltere, İran, İtalya, İspanya, İsviçre, İsrail, Makedonya, Malezya, Mısır, Pakistan, Polonya, Rusya, San Marino, Sırbistan, Tayvan, Türkiye ve Yunanistan’dan gelen katılımcılar ürünlerini 4 gün boyunca ziyaretçilere tanıtma fırsatı buldu.

Alım Heyetlerinden Rekor Katılım

Sektöre yeni pazarlar sunmak için pazarlama ağını genişleten ISTANBUL PENCERE, İSTANBUL CAM ve İSTANBUL KAPI fuarları, Reed Tüyap davetlisi olarak 36 ülkeden ve Türkiye’de 41 sanayi ve ticaret odasından gelen alım heyetlerini katılımcılarıyla buluşturdu. Sektörün hedef pazarları temel alınarak hazırlanan organizasyon önemli iş bağlantıları kurulmasına zemin hazırlayarak ihracat hedeflerine önemli katkı sağladı.

Alüminyum Sektörünün Buluşma Noktası

Pencere Fuarı bünyesinde yer alan ve GALSİAD (Girişimci Alüminyum Sanayici ve İş Adamları Derneği) işbirliğinde gerçekleşen Alüminyum Özel Bölümü pek çok farklı sektörden nitelikli profesyoneller için çekim merkezi oldu. Yeni salonunda, alüminyum sektörünün katılımcı ve ziyaretçileri için uygun buluşma ortamı sağlayan özel bölüm, bu yıl rekor ziyaretçi ağırlayarak sektörün ticari hedeflerini ve beklentilerini merkez alan bir ticaret platformu yaratma yolunda emin adımlar attı.

Etkinliklere Sektör Temsilcilerinden Tam Not KPC_1

Eş zamanlı olarak düzenlenen İstanbul Pencere, Cam ve Kapı Fuarları sırasında organize edilen etkinlikler sektör temsilcileri tarafından büyük ilgi ile karşılandı.

Eti Maden İşletmeleri tarafından düzenlenen “Bor Ürünlerinin Cam Sanayiinde Kullanımı ve Getirdiği Yenilikler Sempozyumu” ile PÜKAD (Pencere ve Kapı Sektörü Derneği) tarafından organize edilen “Pencerede Enerji Tasarrufu” konulu etkinliklere yoğun katılım gerçekleşti.

Trakya Cam Sanayi,  Eckersley O’Callaghan ve Glaston sponsorluğu altında, GPD (Glass Performance Days) ve Cam İnovasyonları Enstitüsü tarafından düzenlenen etkinliklere ilgi çok büyük oldu. 290 katılımcının iştirak ettiği “Cam Çözümlerinin Enerji Verimliliğini ve Kalitesini Arttırmak” ve “Temperli Cam Kalite Çalıştayı” konularında düzenlenen etkinliklerde sektörün gelişimi için büyük önem taşıyan konuları ele alan konuşmacılar, fikirlerini sektör ilgilileri ile paylaştı.

Gelecek Buluşmamız

2016 yılında da eşzamanlı düzenlenecek olan fuarlar, önemli iş bağlantılarına ev sahipliği yapmaya, yeni pazarlara açılmak ve mevcut pazar paylarını arttırmak isteyen katılımcılarımız ile ziyaretçiler için etkin bir ticaret platformu olmaya devam edecek.

İstanbul Pencere, İstanbul Cam ve İstanbul Kapı fuarları gelecek yıl katılımcı ve ziyaretçilerini 9 – 12 Mart 2016 tarihleri arasında ağırlayacak.


ISTANBUL WINDOW, GLASSEXPO AND DOOREXPO FAIRS TOOK PLACE WITH GREAT SUCCESS AS BREAKING THEIR OWN RECORD

Istanbul Window, Glassexpo Istanbul and Doorexpo Istanbul brought together window, glass, door manufacturers and exporters with domestic and foreign professionals between March 11-14, 2015 At TUYAP Fair, Congress And Convention Center.

The largest meeting platform of  window, glass, door and aluminum industries in Eurasia took place by the attendence of 696 company and company representatives from 30 countries at 12 hall, 110.000 m2 indoor exhibiton area. The fairs, were visited by 56,526 visitors from 95 countries, has continued to be a favourite trading platform  for industry professionals .

The exhibitions took place with intensive participation by the industry’s leading local – international companies and company representatives. Attendant companies from 30 countries such as Austria, Belarus, Belgium, Czech Republic, China, Egypt,  Estonia,  France, Finland, Germany, Greece, Great Britain, India, Iran, Italy, Israel, Macedonia, Malaysia, Netherlands, Pakistan, Poland, Russia, San Marino, Spain, Serbia, South Korea, Switzerland,  Taiwan, Turkey and USA had the opportunity to promote their products and meet with industry professionals during 4 days.

 

		

istanbul_pencere_fuari_2015_logo

Translate »