Home Haberler Kalebodur, Hexagon serisi ile ‘İyi Tasarım Ödülü’ kazandı

Geliştirdiği ürün ve teknolojilerle ayrıcalıklı yaşam alanları yaratan Kalebodur, Türkiye’nin en prestijli tasarım ve inovasyon organizasyonlarından ‘Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri’nde, ‘Hexagon’ serisi ile ‘İyi Tasarım Ödülü’ne layık görüldü.

“Yaratıcılığınızın yapı taşı” sloganıyla, mimarlar ve tasarımcılar için özel ürünler geliştiren Kalebodur, Türkiye’de 4’üncü kez düzenlenen ‘Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri’nde; kaplama malzemeleri kullanımına getirdiği yenilikçi yaklaşımdan dolayı, Hexagon serisi ile ‘En İyi Tasarım Ödülü’nü kazandı.

Turquality programı etkinliği olarak Ekonomi Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu (ETMK) işbirliğiyle düzenlenen ödül organizasyonunda, toplam 13 kategoride 351 ürün başvurusu değerlendirmeye alındı. Yerli-yabancı 37 uzman tasarımcıdan oluşan jürinin değerlendirmesi sonucu, Türkiye’nin jenerik markası Kalebodur da, yeni serisi Hexagon ile ‘İyi Tasarım Ödülü’ne layık görüldü.

Yeni tasarımlarımızla pazarda fark yaratacağız

Kale Grubu Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu BaşkanYardımcısı Bahadır Kayan, “Yenilikçi ürünlerimiz ve modern uygulamalarımızla attığımız önemli adımların, ‘Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri’ gibi prestijli platformlarda ödüllendirilmesinden dolayı gururluyuz. Kaleseramik bünyesinde geliştirdiğimiz tasarımların ve tasarım yönetimi alanında oluşturduğumuz stratejide emin adımlar ile ilerlediğimizi, bu ödülle bir kez daha kanıtlamış olduk. Yeni tasarımlarımızla pazarda fark yaratmaya devam edeceğiz” dedi.

‘Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin de katıldığı Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle sahiplerini bulurken, Kaleseramik adına ödülü Kaplama Malzemeleri Ürün&Tasarım Müdürü Zeliha Özay ve Tasarım Yönetimi Yöneticisi Gözde Tüfekçi Mercan aldı.

kalebodur_logo

Translate »