Home Haberler KALİTE, BECKER’ İN DOĞASINDA VAR

Becker Türkiye Genel Müdürü Volkan Kebir, otomatik açma kapama sistemlerinde sorun yaratmayacak ürün seçilmesinin önemini vurgulayavk10rak, Alman ekolü Becker’ in tüm ürünlerinde, sorun çıkarmadan uzun yıllar kullanım sağlayan ‘kalite’ anlayışına dikkat çekti.

Herhangi bir elektronik ürün alırken, araba seçerken özellikle Alman markalarının tercih edilmesinin bir tesadüf olmadığını belirten Becker Türkiye Genel Müdürü Volkan Kebir, Alman firmalarındaki ortak kalite kültürünü vurguladı. Bugün neredeyse tüm konut ve bina projelerinde otomatik panjur sistemi olduğunu belirten Kebir, bu sistemlerin motorlarını seçerken çok titiz davranılması gerektiğini, kolay kurulum sağlayan, hızlı devirde sessiz çalışan, sürekli eğitim ve teknik servis desteği ile ürünlerinin uzun yıllar ee8r2ahwwmped2osryis3n8ak_backup
kullanımını temin eden Becker motorların uygulanan projeye artı değer katacağını söyledi. Yapılarda, kalitesinden emin olmadığınız motorları kullanmanın sonradan çok büyük sorunlara neden olabileceğini belirten Kebir, maddi kaybın yanı sıra motor aksamında meydana gelen sorunlarda sistemin değişmesi aşamasında binanın kendisinin de zarar görebileceğini ifade etti. Üretim ve üretim sonrası tüm aşamalarda belirlenen yüksek standart ile Becker motorların kalitesine vurgu yapan Kebir konuya ilişkin şunları kaydetti:

“Biz, zaten başlı başına ismi kalite ile özdeşleşmiş Almanya menşeli bir firmayız. Dolayısıyla, kalite bizim doğamızda var. Üretimde kullanılan malzeme seçimindeki hassasiyet, yoğun araştırmalardan sonra gerçekleştirilen tedarikçi seçimi, etkin iletişim, üretimde gösterilen özen, ürünlerimizi kaliteli ve uzun süreli kullanımlar için uygun kılmaktadır.  Birçok firma kalite kontrolde 5000 üründen binini kontrol ederken, kaliteyi riske atmayan her Alman firması gibi Becker, üretim sonunda ürünlerinin her Becker_004birini, tek tek detaylı kalite kontrol testlerinden geçirir ve müşterilerine mükemmel kalite yaklaşımı içeren ürün sunar. Geliştirmiş olduğumuz teknoloji, gelişmiş olduğu kadar kolay kullanılabilir çözümler üretmektedir. Kullanım ya da kurulum fark etmeksizin, Becker’ in tecrübeli ve sonuç odaklı yaklaşım sunan ekibi, dost yaklaşımı ile her zaman yanınızdadır.

Bunların yanı sıra, Alman ekolünden gelen güçlü stok yapısı, hızlı teslimat, garanti süresi ve servis hizmetlerinde öne çıkan yapımız,  Becker ürünlerine olan güveni ve bağlılığı arttıran faktörlerdir. Bayii seçiminde de son derece titiz davranarak, markamızıriske atacak işbirliklerinden uzak durup ürünlerimizi satacak firmalarda bu ekole uygun bakış açısı ve yapılanmaya önem vermekteyiz. Tüm bu nedenlerden dolayı Becker markası, sektör içinde önemli bir kartvizittir.” BECKER-LOGO

Translate »