Home Haberler Kastamonu Entegre’den Yeni Moda Doorlam

 Orman ve ağaç ürünleri sektöründe Türkiye’nin global oyuncusu Kastamonu Entegre, yenilikçi ürünleriyle kapı panellerindeki alışkanlıkları değiştirmeye devam ediyor. Kastamonu Entegre kapıda moda akımı yaratFamily standing at front door to invite people at homeacak yeni ürünü olan melaminli kapı paneli markası Doorlam’ı sektörün beğenisine sundu.

Hayat Holding çatısı altında orman ve ağaç ürünleri sektöründe 45 yıldır faaliyet gösteren Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi’nin üretimine başladığı melaminli kapı panelleri, yaşam alanlarına tarz katacak yeni bir ürün olarak öne çıkıyor.

Dört milimetre MDF üzerine dekoratif kağıt kaplı hazır paneller olan Doorlam Melaminli Kapı Panelleri, preslendikten sonra hemen sonra kullanılabiliyor.

Ekstra cila, boya gibi işlemlere gerek bırakmayan Doorlam kapı panelleri, uygulamada maliyet ve zaman zaman avantajı da sağlıyor. Doorlam Melaminli Kapı Panelleri; Zeugma, Urartu, Likya, Sümer ve Babil olmak üzere beş modelde sunuluyor.kastamonu-entegre-logosunu-degistirdi-3584304_6329_o

Translate »