Home Haberler kibrID Material ile Ahşabın Renkli Dokusuna Yolculuk  

Duvar ve zemin kaplama sektöründe birçok önemli uluslararası markanın temsilciliğini yapan kibrID MATERIAL, seçkin koleksiyonlarıyla mimar ve iç mimarların ilk tercihi olmaya devam ediyor. İspanyol Apavisa firması tarafından ahşabın yenidramdomen yorumlandığı Vintage serisi, canlı renkleri ve minimalist tasarımlarıyla iç mekânlara dinamizm katıyor…

Yenilikçi vizyonu ve beğeni toplayan ürünleriyle mekân tasarımlarında adından sıkça söz ettiren kibrID MATERIAL, iç mekânlara farklı dekorasyon çözümleri getirmeyi sürdürüyor. İspanyol Apavisa markasının ahşabı renklerle buluşturan Vintage koleksiyonu, geçmiş yılların dekorasyon stilini günümüze taşırken, modern çizgileri ve canlı renkleriyle de iç mekân tasarımlarına yeni boyutlar getiriyor.

Yüksek kalite malzemelerin tasarımla birleşmesinin kusursuz sonucu olarak karşımıza çıkan Vintage serisi, eski dönemlerin cazibesini günüamb+vintage+blue_okmüzün iç ve dış mekân dekorasyonlarına yansıtma düşüncesiyle tasarlanıyor. Çağdaş, modern, canlı ve minimalist tasarımların ahşabın doğallığıyla buluştuğu koleksiyon, mavi, kırmızı, yeşil, bej, beyaz ve gri renklerinin uyumunu en estetik şekilde yansıtırken, kaplamaların kolaylıkla uygulanması, dayanıklılık ve yüksek kalite, iç ve dış mekânlarda uzun ömürlü kullanım sağlıyor. Yüksek kırılma mukavemetine sahip karolar, donmaya, termal şoklara ve kimyasallara karşı yüksek direnç gösteriyor.

Çevreye verdiği önem sayesinde U.S. Green Building Council üyesi olmaya hak kazanan Apavisa, sadece üretim teknolojisiyle değil, tasarladığı özel modelleriyle de farklı şekillerde doğaya hizmet ediyor.

Özellikle mağaza, restoran ve otel gibi kurumsal iç mekânlarda mimar ve iç mimarlar tarafından sıklıkla tercih edilen Vintage, konut dekorasyonlarında da kullanıcıların gözdesi…

beige_maquina moto patines

kibrID.jpg

Translate »