Home Haberler Kıbrıs’ta Bien’le Funda Arar Rüzgarı Esti

ALI+ERCANBien Seramik, 28-30 Mayıs tarihleri arasında “Birlik” temalı bayi toplantısında ana bayilerini Kıbrıs Nuh’un Gemisi Oteli’nde bir araya getirdi.

Saat 09.30’da başlayan etkinliğin açılış konuşmasını Bien Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ercan yaptı. Ali Ercan “6 yılda bu kadar hızlı büyüyüp FUNDA+ARAR+8yükselmelerinin temel sebebinin birlik olduğunu dile getirdi. Bu markayı hep birlikte yükselttik ve yükseltmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Gün boyu süren birçok eğlenceli etkinliğin ardından gecenin sürprizi Funda Arar oldu. 150 bayinin katılımıyla gerçekleşen toplantının Gala Gecesi’ne Funda Arar damgasını vurdu.

Akşam Saat: 21:00’da sahne alan Funda Arar Bien için verdiği mesajda ‘’Bien’in Birlik toplantısına Türkiye’nin bütün bölgelerinden katılım gösteren Bien ailesiyle bu gece burada birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Sizlerle daha nice birlik toplantılarına, hepiniz  hoşgeldiniz’’ dedi. Sanatçı konuşmasının ardından geceye en güzel şarkılarıyla renk kattı. Funda Arar hem coştu hem coşturdu. İki saatden fazla sahnede kalan Arar,  Bien ailesine unutulmaz bir gece yaşattı.bien_logo

Translate »