Home Haberler LINK, iklimlendirme, soğutma ve klima sektörünü buluşturan İSKİD’in yeni üyesi oldu

Boru askı destek ve hava kanalı bağlantı sistemlerinin önde gelen ismi LINK, İklimlendirme, Soğutma, Klima İmalatçıları Derneği İSKİD’e üye oldu. Kurulduğu 1978 yılından bugüne sektörün ihtiyaçlarına yönelik butik çözümler sunan LINK, Türkiye’de Havalandırma Kanalları için Flanş Profillerini üreten ilk firma özelliğine sahip.

Türkiye’de mekanik tesisatta askı ve destek sektörünün kurucusu olan LINK, iklimlendirme sektörünün gelişimine büyük katkı sağlayan İSKİD’e üye oldu.

İklimlendirme ve soğutma cihazları imalatı ve temsilciliği konusunda işbirliği ve bilgi alışverişini sağlayan İSKİD’e üyelikleriyle ilgili bilgi veren LINK Genel Koordinatörü Tümay Köse, “Ülkemizdeki çeşitli iklimlendirme, soğutma ve klima ihtiyaçlarının karşılanması için çevre korumasına ve ülke ekonomisine dikkat ederek gereken çalışmaları sürdüren İSKİD’in bir üyesi olmaktan dolayı mutluyuz. Türkiye’ye Havalandırma Kanalı Flanş Profillerini kazandıran ve en büyük üretici konumunda olan bir şirket olarak, ilerleyen dönemlerde birlikte bu bilincin geliştirilmesine yönelik çalışmalara imza atacağımıza inanıyoruz.” dedi.

Boru askı ve destek Sistemleri, hava kanalı bağlantı sistemleri, sismik ve titreşim ürünleri ile iklimlendirme, soğutma ve klima sektörüne geniş bir ürün gamıyla hizmet veren LINK, sektörün eksik ve ihtiyaçlarını doğru ve zamanında tespit ederek buna uygun çözümler üretir. Havalandırma kanalı ekipmanları konusunda 25, 35 ve 20, 30, 40 mm ölçülerinde 2 ayrı standartta üretim yapan tek firma olan LINK, tüm aksesuarlar ile ilgili Ar-Ge çalışmaları da yapmaktadır.

Translate »