Home Haberler NG Kütahya Seramik 197. Mağazasını Bolu’da Açtı  

T_G008409ürkiye’nin ve dünyanın en büyük karoların üreten NG Kütahya Seramik, şimdi de Bolu’da…  NG Kütahya Seramik’in iş ortağı Erdi Yapı’nın yeni showroomu, düzenlenen muhteşem törenle hizmete açıldı.

2015 yılı sonuna kadar 200 showrooma ulaşmayı hedefleyen seramik sektörünün öncü firması NG Kütahya Seramik, yenilikçi ve sektöre yön veren ürünleri ile 197’nci mağazasını Bolu’da hizmete açtı. NG Kütahya Seramik’in Bolu’daki iş ortağı Erdi Yapı’nın yeni showroomunun açılışına; Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Tanju Özcan, Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral ile şehrin ticaret, sanayi ve siyaset dünyasından pek çok isim katıldı.

  İş dünyası bahane üretmemeli_G008417

Mağazanın açılışında bir konuşma yapan Türkiye Genç Adamları Konfederasyonu Başkanı ve NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Bolu’ya değer katacak bir mağazayı hizmete açmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Bolu showroomundaki ürünlerin ilk kez Türkiye’de ve NG Kütahya Seramik fabrikalarında üretilen ürün grupları olduğunu anımsatan Güral, şöyle devam etti:“Bu ürünler bundan sonra sizlerin eserlerinize eşlik edecek ve yol arkadaşlığı yapacak. İş dünyasının arayışları sadece bunlar değil. Ülkemizin gelişen modeli ve ekonomimizin hareketliliğine paralel olarak yeni arayışlar olduğunu biliyorum. Hepimizin önceki dönemlerde ufak tefek mazeretleri olurdu. Seçimi de geride bıraktık. Artık mazeretimiz yok. İş dünyasının mazeretinin olabilme lüksü de yok. _G008383Bu anlamda kendimize hiçbir şeyi engel olarak görmeyelim. Hedeflerimizi her zaman uzun vadeli ve yükseklerde tutalım. Ama ayağımızın yere basması gerektiğini de aklımızdan çıkarmayalım.” dedi.

Protokol duyduğu memnuniyeti dile getirdi

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da törende yaptığı konuşmada NG Kütahya Seramik’in kente yatırımından duydukları memnuniyeti dile getirdi, “Bolu’muz NG farkıyla farkındalık kazandı. Bolu’da hemen her inşaatta NG Kütahya Seramik ürünlerini görmekteyiz” dedi. Bolu Valisi Aydın Baruş ise, Kütahya Seramik’in dünya çapında büyük bir marka olduğunu belirterek, ”Ülkemiz dünyada büyük bir güç,NG008250

NG Kütahya Seramik de dünya çapında önemli bir değer. Bolu’da bu büyük markanın yatırım yapması şehrimiz adına önemlidir” şeklinde konuştu.

Bolu’nun ilk konsept mağazası

Erdi yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Keskin de, konuşmasında, NG Kütahya Seramik ile 11 yıl önce başlayan iş ortaklıklarında bugün gelinen noktada, Türkiye ciro üçüncülüğünü elde ettiklerini söyledi. Keskin, “Bolu mağazamız için 2 ay boyunca emek verdik” ifadelerini kullandı.

Törende konuşmaların ardından mağazanın kurdele gerçekleşti. Konuklar mağazadaki ürünleri ilgiyle ve beğeniyle incelediler.

900 metrekarelik alana sahip olan Erdi Yapı Showroomu’nda, NG Kütahya Seramik’in 120×240 cm ebatlarındaki teknik granit seramikleri ve sektöre yön veren koleksiyonları sergileniyor. Showroom ayrıca Bolu ilinin ilk konsept mağazası olma özelliğine sahip.

m

 

Translate »