Home Haberler PENSAN Sineklerin Tanrısı’ndan Yeni “17×25 Kendinden Menteşeli Sineklik Köşe Takozu’’

Pensan Sineklik, Sineklik  İmalatında 25 yıllık büyük bir deneyime sahip ve  sineklik imalatı satışı ve imalatı konusunda uzman kadroya sahiptir.

Pensan Sineklik kurulduğu günden itibaren, sineklik sektöründe başarılara imza atarak , yeni ürünleriyle dikkat çekti.

Pensan Sineklik ‘’17×25 Kendinden Menteşeli Sineklik Köşe Takozu’’ ile ürünlerine yeni bir ürün daha ekledi.

Bu ürünün birçok özelliği var; menteşeli sineklikte köşe takozu olarak kullanılıyor, sinekliğe menteşe takma ihtiyacını ortadan kaldırıyor ve aynı zamanda sineklik imalatında da zamandan tasarruf yapıyor, hem sağ tarafa, hem de sol tarafa açılabiliyor.

17×25 Kendinden Menteşeli Sineklik Köşe Takozu, köşe takozuna bağlı saklamaları ortadan kaldırıyor ve en önemlisi fiyatı, piyasadakilerle aynı.

Müşteriler ister 1 paket, ister 100 paket sipariş verebilirler.Kargoyla ürünü, Türkiye’nin her yerine gönderim yapıyorlar.

Pensan Sineklik; orta ölçekli bir işletme olmasına rağmen, kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdiği önem ve zoru başarma azmi sayesinde, kısa sürede tanınmış ve ilkelerinden asla vazgeçmemiştir.Pensan Sineklik firmasının  değişmez prensipleri; daima kalite, hizmet, zamanında teslim ve uygun fiyat olmuştur.

Sineklik alanında faaliyetlerini sürdüren Pensan Sineklik firması, araştırmacı ve yenilikçi anlayışı ile sizlere hizmet sunmaktadır.

Bu gün oldukları gibi, yarında ilklere imza atarak sizlerin hizmetinde olacaklar.

Hizmet anlayışları; ürünü satıncaya kadar değil, Satış sonrasında da teknik destek olarak devam etmektedir.

Translate »