Home Haberler Prefabrik Yapı, Markalar ve Değişen İş Modelleri’ne Değindi

Ösb-2015-03n Üretimli Prefabrike Yapı sektörünün lider firması Prefabrik Yapı A.Ş., 26-27 Mayıs 2015 tarihleri arasında Taksim Gümüşsuyu Park Bosphorus Otel’de gerçekleşen Sustainable Brands 2015’de Markalar ve Değişen İş Modelleri üzerine “Sürdürülebilir İş Modelleri Yaratmada Yenilikçi Liderlik Nasıl Olunur?”  konularına değindi. Global Sustainable Brands 2015 buluşmaları kapsamında ” How Now” teması tüm kişi ve kurumlar tarafından büyük ilgi gördü. Dünyanın en önde gelen markaları sürdürülebilir gelecek hedefleri üzerine ortak paylaşımlarda bulundu.

Prefabrik Yapı A.Ş., değişim, gelişim, inovasyon, ar-ge ve sürdürülebilir iş modelleri kavramlarında, global alandaki girişimcilik ruhu ve başarılı işletme kültüründeki gücünü her geçen gün geliştiriyor.  Prefabrik Yapı A.Ş. ortak değer yaratan nitelikli faaliyetleri ile iş-güç birliğini en üst düzeyde tutuyor. Evrensel değerlerin korunduğu, kendi içinde bütünsel ve etkili olan her girişimi destekleyerek, sektör bazında önemli kılıyor.

Farklı iş ve araştırma alanlarında, eğitim ve girişimcilikte  ülkemize sb-2015-01katkı sağlayacak her alanda inovasyon kültürünün yerleşmesi için elverişli şartlar yaratıyor. İş yönetimindeki en iyi uygulama örneklerinin özümsenmeleri konusunda yatırım gücüne sahip,  yenilikçi firma özelliğini taşıyarak, sürekli artış gösteren inovasyon çözümleri sunuyor. Günümüzde gelişen teknolojinin, değişen müşteri isteklerinin, sürekli artış gösteren üretimin ekonomik gelişmişliğini temsil ediyor.

Hekim Holding grup şirketlerinden Prefabrik Yapı A.Ş. yolculuğunda, önemli adımlar atmaya, sürdürülebilir iş modelleri yaratmaya devam ediyor.  26 yıldır sektörde öncü olmasının vermiş olduğsb-2015-04u sorumluluk ve bilinç ile her zaman daha iyiyi hedefliyor, bu yaklaşım ve anlayış doğrultusunda hareket ediyor. Birlikte gelişiyor, birlikte büyüyor.

Prefabrik Yapı A.Ş.’nin Sustainable Brands 2015 katılımında göze çarpan bir diğer konusu ise; yeni iş modeli ile üniversite öğrencilerinin girişim fikri olarak hayata geçirilmiş, her aşamasında %100 geri dönüşüme uygun bir malzemeden oluşan taşınabilir, hafif, yerli tasarım, doğa dostu karton standı olmuştur.

 

sürdürülebilir markalar konferansıprefabrik_yapi_logo

 

Translate »