Home Haberler “SUYA YÖN VEREN” EN GÜZEL FOTOĞRAFLAR SEÇİLDİ

Pompa sistemleri sektörünün lider markası Wilo’nun düzenlediği “Wilo 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması”nın sonuçları açıklandı. “Su, Dünyanın Her Karesinde – Suya Yön Verenler” tHayrullah Cermeç - 2014 Üçüncüsüemasıyla yapılan, amatör ve profesyonel tüm fotoğrafçılara açık düzenlenen yarışmaya 348 fotoğrafçı katıldı. Toplam 1.258 eserin yer aldığı yarışmada jüri, yaptığı değerlendirme sonucunda en iyi fotoğrafları belirledi.

Wilo tarafından düzenlenen ve fotoğraf dünyasında heyecan yaratan yarışmalarından biri haline gelen “Wilo Ulusal Fotoğraf Yarışması”, bu yıl da birbirinden güzel çok sayıda fotoğrafın başvurusuyla yapıldı.

Dünyanın azalan su kaynaklarına ve suyun verimli kullanılmasına yönelik yaptığı farkındalık çalışmaları doğrultusunda, “Wilo Ulusal Fotoğraf Yarışması”nı hayata geçiren Wilo, bu yıl yarışmanın temasını “Su, Dünyanın Her Karesinde – Suya Yön Verenler” olarak belirledi.

Fotoğraf Sanatçısı Ali Rıza Akalın,  Fotoğraf Sanatçısı İzzet Keribar (EFIAP), Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) Fotoğraf Bölümü’nden Nadir Ede,  İFSAK Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Turaç ve Wilo TürNurten Öztürk - 2014 İkincisikiye Pazarlama Müdürü Melis Öner’den oluşan jüri, 348 fotoğrafçının 1.258 eseri arasından yaptığı değerlendirme sonucunda dereceye girenleri belirledi.

Jürinin değerlendirmesi sonucunda yarışmada birinci olan Cihan Karaca (Aydın) 3.000 TL, ikinci olan Nurten Öztürk (İstanbul) 2.000 TL, üçüncü olan Hayrullah Cermeç (Çorum) ise 1.000 TL para ödülü kazandı.

 Yarışmada dereceye giren eserlerin sahiplerine ödülleri, 1 Kasım 2014 tarihinde İFSAK’ın Beyoğlu Ayhan Işık Sokak’ta bulunan sergi salonunda yapılacak bir törenle takdim edilecek. Yarışmada başarılı olan diğer eserler, mansiyon ve sergileme ödüllerinin yanı sıra Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) yayını olan “Almanak” kitabında da yer almaya hak kazanacak. Yarışmanın sergisi de yine Kasım ayı boyunca İFSAK sergi salonunda ziyaret edilebilecek.  Ekran Alıntısı

Translate »