Home Haberler Taşdevri İle Klasik Mantolama Sistemine Son

Yapı Kimyasalları sektörünün öncü isimlerinden Fixkim A.Ş. Yapı Fuarı – Turkeybuild ‘te ziyaretçilerine Taş Devrini yaşattı.

Dünyanın beş büyük yapı fuarından biri olan, Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde kapılarını dünyanı_DSC2326n dört bir yanından gelen sektör profesyonellerine açtı. Fuarda Taş Devri konsepti ile yer alan Fixkim A.Ş nin standı ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördü.

İki yıl süren çalışmalar sonucunda %100 yerli, insan ve doğa dostu, yapı yönetmeliğinin istediği bütün temel niteliklerin hepsini kendisinde barındıran, ısı-su-ses ve yangın yalıtımını bir arada gerçekleştirebilen Taşdevri Isı Yalıtım Sistemi yeni nesil yalıtım sistemi olarak fuarın gözde ürünlerinden oldu.

 

Sınıfında En İyi Isı Tasarrufu Yapan Ürün

Sektörde 60 yıllık deneyimini, sürekli geliştirdiği Ar-Ge çalışmaları ve yeni ürünleri ile destekleyen Fixkim A.Ş yeni geliştirdiği, binalara yük getirmeyen, uzun ömürlü , uygulama ve işçilik kolaylığı sağlayan, hijyenik , çevreye duyarlı, rutub_DSC2307ete kesin çözüm üreten, bina statiğine “0” zarar veren ve kaba sıva sistemini tamamen oratadan kaldıran Taşdevri Isı Yalıtım Sistemi ile müşterilerine fiyat ve kalite avantajını bir arada sunuyor.

Müşterilerine ve ustalarına daima rahatlık ve konforu yaşatmak için çalışan Fixkim A,Ş sektörde mantolama sistemine 15 yıl garanti veren tek firmadır.

Balköpüğü Mantolama Sistemi içerisinde yer alan ana ürünler başta FixkimPor olmak üzere, Fixkim A.Ş kalite güvencesiyle üretilmekte ve her ürününün birbirine uyumu sayesinde mantolama uygulamasında tam bir verimlilik sağlanmaktadır. Projelerin bir kısmı TÜBİTAK ve Üniversiteler ile işbirliği halinde yürütülmektedir. Çift Bileşenli Kendiliğinden Yayılan Su İtici Tesviye Şapı TÜBİTAK destekli olup mart ayında müşterilerimiz ile buluşmuştur. Yüzeyden kalkma ve çatlama sorunlarını ortadan kaldırarak, düz zemin ve düz çatı sistemlerinde kullanılan ürünümüz TÜBİTAK önerisi ile Dünya Literatürüne girmiştir.

 

Sürdürülebilir Kalite, Kolay Uygulanan Verimli Ürünler

Yapı Fuarı ile pazara sunulan Taşdevri Isı Yalıtım Sistemi ve Fixkim A.Ş tarafından üretimini gerçekleştirilen tüm ürünlerde sürdürülebilir kalite ve kolay uygulanabilirlik ön planda tutulmuştur.image001

Translate »