Home Haberler Torex A.Ş. Firma Sahibi Ferhat Karabulut

Torex A.Ş. Yeni Ürünü İle Sektörde Fark Yaratıyor

“Torex A.Ş ve ekip arkadaşlarımız her zaman “Doğru olanı dürüst yapma” ilkesi ile hareket etmekle birlikte bunun karşılığını sektörümüzde fark yaratarak aldığımızı düşünmekteyiz. Her geçen gün sektöre olan yatırımlarımızı arttırıyoruz. Umut ederiz ki sektör bizleri iyi anlar ve yapmış olduğumuz yatırımlara destek olurlar. Çünkü biz Roxy olarak müşterilerimizin desteklerine her zaman ihtiyacımız var.”


 

 2016’nın ilk iki çeyreğini düşündüğünüzde firmanızı bu kapsamda değerlendirebilir misiniz?

Torex A.Ş firmasheroal-FMR_20_Rolladenblenden_rollgeformt_440x_ı olarak yılın ilk yarısında planlamış olduğumuz hedeflerin %70’ine ulaştık. 2016 Yılı itibari ile artık Torex A.Ş olarak sadece ithalat ve ihracat yapan bir firma değiliz. Yüksek hacimdeki dış ticaretimize üretici bir firma olmayı da ekledik. 2016 yılı başında üretimine başladığımız alüminyum, galvaniz ve ön arka kutu ürünlerimiz haziran itibari ile düzene girmiş oldu. Bizler 2015 yılı sonunda 2016 hedeflerimizi belirlerken üretim hattımızın daha kısa sürede düzene gireceğini düşünüyorduk. Sonuç olarak; dış ticaret hedeflerimizin %95 ‘ini başardık. Ancak; üretim hedeflerimizin %50’sini başarıya ulaştırabildik. Her geçen gün üretim konusunda da deneyim kazanıp en kısa sürede müşterilerimizin taleplerini karşılamayı umut ediyoruz.

Yeni çıkan ürünleriniz var mı? Varsa bahseder misiniz?IMG_4776

2016 yılında en büyük yatırımımız 90’lık ve 45’lik birbirine geçmeli ön ve arka kutu üretimimizdir. Bizler alüminyum ve galvaniz olarak bu ürünü üretebilmekteyiz. Üretici her firma her zaman üretim hattındaki kolay üretebildiği ürünü seçer. Ancak; biz sertlik ve kalınlık bakımından çok fazla uğraştıran galvaniz kutu üretimini amaçlamaktayız. Her zaman ki gibi müşterilerimizi en iyi şekilde memnun edebilmek için elimizden geleni fazlasıyla yapmaktayız. Bizi bu kadar uğraştıran galvaniz kutu üretimimizle müşterilerimizin diğer rakiplerine karşı ciddi bir fiyat üstünlüğü yakalayacağını düşünmekteyiz. Kutu üretimimizin yanı sıra kepenk sektöründe kullanılan ve kutu malzemesinin yan ürünü olduğunu düşündüğümüz birçok aksesuarında üretimini ve satışını gerçekleştirmekteyiz.

Röportajın devamına dergimizin 72. sayısından ulaşabilirsiniz…

Translate »