Home Haberler Tutkunlar Çelik Kapı, Yönetim Kurulu Başkanı Ümmet Alaca ile Röportaj…

Akıllı Kapılar İle Kişiye Özel Tam Güvenlik

Kapılarımız, bizlere ve sevdiklerimize kolay açılır olmalı, kötü amaçlı kişilerin ise, o kapıyı açamaması için gereken bütün önlemler alınmalıdır. Bunun için yıllardır çalıştığımız, güvenlik uygulamaları dahilinde kapılarımızı, mekanik dışında elektronik olarak da yüksek güvenlik mertebesine çıkardık.


 

  1. Öncelikle firmanızı kısaca tanıtır mısınız?

Tutkunlar End. Ürünler San. Tic. LTD. ŞTİ olarak 1976’ dan bu yana çelik kapı üretmekteyiz. Ürünlerimizin tamamı, bina giriş kapıları, daire giriş kapıları, villa giriş kapıları, yangın kapıları ve kapılara uygulanabilen parmak izi, göz iris taraması, uzakdan kumanda, kamera ve proxy kartlı giriş sistemlerinden oluşmuştur.

  1. Evlerimizde bizi ve misafirlerimizi ilk karşılayan obje olan kapı, ülkemizde gereken önemi görüyor mu? Gerek estetik ihtiyaçlar, gerekse güvenlik konusunda yorumlar mısınız?

Kapılar gerekli önemi görmüyor. Çünkü, hayatımızın en önemli parçasının değerinin farkında değiliz. Biz ise, gelişen teknolojiyi, ürünlerimizin kalitesine entegre ederek, farklı ürün çeşitleri ve sağladığımız satış sonrası hizmet ile, ulusal ekonomiye katkımızı sürekli arttırıyoruz.

 

  1. Kapı üretirken/ithal ederken kapının estetiği konusunda ar-ge çalışmalarınız var mı? Bu çalışmalarınızın yeterli olduğuna inanıyor musunuz?

Ar-Ge çalışmalarımız, firmamızın kurulmuş olduğu dönemlerden itibaren, hala devam etmektedir. Sürekli değişim halinde olan günümüzde, ihtiyaçları tespit edip, çalışmalarımızı ise bu ihtiyaçları karşılaması yönünde gerçekleştiriyoruz. Tüketicilerimize daha rahat ve güvenli bir yaşam standardı sunarak, sektörde lider kurum olarak devam ediyoruz.

 

  1. Kapı bazen çok kolay açılmalı, bazen ise çok zor! Kapıların bizlere sağladığı güvenliği kendi ürünleriniz üzerinden anlatır mısınız?

Kapılarımız, bizlere ve sevdiklerimize kolay açılır olmalı, kötü amaçlı kişilerin ise o kapıyı açamaması için gereken bütün önlemler alınmalıdır. Bunun için yıllardır çalıştığımız, güvenlik uygulamaları dahilinde kapılarımızı, mekanik dışında, elektronik olarak da, yüksek güvenlik mertebesine çıkardık.
Kişiye özel güvenlik olarak, parmak iziyle açılan, uzakdan kumanda ile açılan ve en son telefonunuzla açılan sistemleri de kapılarımıza uygulayarak, sizlerin ve sevdiklerinizin, güvenliği ve rahatı için çalıştık. Böylelikle sizlerin hayatını hem güvenli hale getirdik, hem de büyük kolaylıklar sağladık.

  1. Ürettiğiniz/İthal ettiğiniz kapıların binalarımıza sağladığı izolasyonu ses ve ısı açısından değerlendirir misiniz?

Binalarımızda farkında olmadığımız yalıtımların birisi de kapıdır. Bir tatil dönüşünde, ayak izinizin belli olduğu yer kapınızdır. Buna sebep ise, iyi bir yalıtımın olmamasıdır. Kapı önlerinin en soğuk bölgeler olmasıyla birlikte, merdiven boşluğunda ki konuşmaların, bununla birlikte içerdeki konuşmaların da dışarıya geçmesi, ses yalıtımının önemini göstermektedir. Ayrıca ısı, ses, toz ve zararlı maddeleri dışarıda tutan ve bizi bu faktörlerden koruyan da kapımızdır. Kapı, yanlızca bir güvenlik aracı değil, kesemizi kollayan güzel bir yalıtım aracı olarak hayatımıza girmektedir.

  1. Son olarak okuyucularımıza iletmek istediğiniz mesajlarınız nelerdir?

Hayatımızın vazgeçilmezi, sevdiklerimizi ve bizi koruyan, kollayan ve hiç bir beklentisi olmayan kapı konusunda, çok daha seçici olarak yenilikleri ve teknolojiyi tercih etmek için, Tutkunlar Çelik Kapı’yı takip etmeye devam edelim. Hayatta sevdiğiniz bir çok parça olmadan yaşayabilirsiniz, ama kapısız yaşayamazsınız.

 

Interview With Tutkunlar Steel Door Chairman Of The Board Ümmet Alaca

In our interview with Tutkunlar Steel Door Chairman Of The Board Ümmet Alaca, he said that it is undeniable that our doors should be providing high security. Because of this fact, they’ve provided high security mechanically, and also to offer higher security, electronically.

 

tutkunlar_logo

Translate »