Home Haberler Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu Tunceli Üniversitesi İle Buluştu

YUF_Tunceli_Semineri_5 Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu (YÜF) , Tunceli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Öğrencileri için “Beton ve Betonu Oluşturan Bileşenler” konulu seminer düzenledi.

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu (YÜF); Tunceli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği öğrencilerinin, akademisyenlerin ve Tunceli kamu kuruluş yetkililerinin katılımıyla 13 Mart 2015 tarihinde Tunceli Kültür Merkezi’nde “Beton ve Betonu Oluşturan Bileşenler” semineri düzenledi. Aşkale Erzincan Çimento Genel Müdürü Mümin Gün, Tunceli Üniversitesi İnşaat Bölümü Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Murat Dal, Tunceli Üniversitesi İnşaat Bölümü Başkan Yrd. Doç. Dr. Deniz Yılmaz, Tunceli Üniversitesi Jeoloji Bölüm Başkanı Yrd. Doç.Dr. Özlem Erden ve Tunceli Mimarlar Odası Başkanı İbrahim Demir’in konuk olarak katıldığı seminer büyük ilgi gördü.

Aşkale Çimento tarafından desteklenen ve 300 kişinin katılımıyla gerçekleşen seminerde; Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) YUF_Tunceli_Semineri_3adına Prof Dr. Özgür Yaman tarafından “Çimento ve Beton Teknolojisindeki Gelişmeler”, Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) adına Deney Lab. Müdürü Cenk Kılınç tarafından “Hazır Beton Üretimi ve Beton Uygulamaları”, Türkiye Prefabrik Birliği adına İnşaat Mühendisi Alper Uçar tarafından “Beton Prefabrikasyon ve Teknolojisi”, Katkı Üreticileri Birliği adına Kimyager-Yüksek Malzeme Mühendisi Uğur Ercan Şenbil “Kimyasal Katkılar ve Betonda Kullanımı” ile Agrega Üreticileri Birliği adınaMaden Mühendisi Mesut Erkan tarafından “Agregalar ve Betonun Teknik Özelliklerine Katkısı” konuları paylaşıldı ve öğrencilerin soruları yanıtlandı.

2010-sektorel-76594_YUF_logo

Translate »