Home Haberler Yapıpen Group, Geleneksel İftar Organizasyonlarına Devam Ediyor

resim-6PVC profil, PVC kapı, pencere ve panjur imalatçısı Yapıpen Grup Şirketleri, 03 Temmuz 2015 Cuma günü Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan Çamlık Düğün Sarayı’nda Manavgat protokolüne, iş ortaklarına, bayilerine ve personeline iftar yemeği verdi.

26 yıl önce Manavgat’ta temelleri atılan Yapıpen Grup Şirketleri’nin Genel Müdürü Bayram Ali Yüksel tarafından bu yıl 24.sü düzenlenen iftar yemeğine MATSO başkanı Ahmet Boztaş, Manavgat Pazarcılar Odası Başkanı Sami Dursun Doğan,  iş adamları, Antalya, Konya, Isparta ve Burdur Bölgelerinden gelen Yapıpen bayii, iş ortakları ve distribütörler ile personel aileleri de katıldı.

“İftar Organizasyonlarımıza Tüm Türkiye’de Devam Ediyoruz”
resim-3

İftar yemeğinde, iftar sonrası okunan duadan sonra günün anlam ve önemine dair konuşma yapmak üzere kürsüye gelen Yapıpen Group Genel Koordinatörü Fahrettin Demir, “Bu mübarek günlerimizde Yapıpen Group ailesi olarak bu ve buna benzer çeşitli organizasyonlarımızı başta Manavgat’ımız olmak üzere yurdumuzun çeşitli bölgelerinde her yıl olduğu gibi bu yılda düzenlemeye devam etmekteyiz. Bölgemiz ve yakın şehirlerden katılımda bulunduğunuzdan dolayı Sayın Bayram Ali Yüksel ve Yapıpen Group ailesi adına teşekkür ederiz.”  diye konuştu.

“Yapıpen Group Markaları Tüm Türkiye’ye Manavgat’ın Adını Duyurdu”

Yapıpen Group olarak tescil edilmiş markaları ile CE belgelerine sahip olarak ürünlerini garanti altına alıp kalitesini kanıtladıklarını ifade eden Fahrettin Demir, “Her geçen yıl değerli ortaklarımız sayesinde büyük gelişme kaydeden ve destekleriyle bu günlere gelen Yapıpen Group markaları Penhouse, Baywin ve Baysun Panjur, İlçemiz resim-4Manavgat’tan tüm Türkiye ve yurt dışına yaygınlaşarak hem markasını hem de Manavgat’ın adını duyurmuştur.” dedi.

Konuşmasının devamında özellikle ihracat ve inşaat konusuna değinen Fahrettin Demir, “ Penhouse ve Baywin öncü markalarımız ile yurt içi ve yurt dışında bugüne kadar yaklaşık 400,000 konutun PVC kapı-pencere doğramalarını bitirmiş olmanın gururunu yaşamaktayız. Bayser İnşaat markamız ile de yine son 11 yılda 350 nin üzerinde teslim etmiş olduğumuz konut inşaatlarımız ile de bölgenin önde gelen firmalarından biri konumundayız.” şeklinde sunumuna devam etti.

Yaklaşık 200’ü aşkın seçkin bayii ağı ile sektörde yerini aldıklarını belirten Fahrettin Demir,  “Ürettikleri profillerde söz saresim-5hibi olan Yapıpen Group ailesi, büyük adımları ile yarınlara hazırlanarak,  başarılarının altında yatan kalite politikaları ile de misyon ve vizyonunu en iyi bir şekilde gerçekleştirerek, kalite yönetim sistemleri sürekliliğini sağlamaktadır. Değerli katılımcılarımıza Yapıpen Group Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Bayram Ali Yüksel adına teşekkür eder, bu duygularla aziz milletimizin Ramazan-ı Şerifini kutlar, bu ayın başta siz değerli misafirlerimiz olmak üzere memleketimize ve tüm islam alemine hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ederim.” diyerek sözlerini tamamladı.

Yaklaşık 800 kişinin katılımı ile Çamlık Düğün Sarayında verilen iftar organizasyonu yapılan slayt gösterisi eşliğinde Şirket Genel Koordinatörü Fahrettin Demir’ in konuşmasının ardından sona erdi.

GRUOP-LOGO

Translate »