Home Haberler Yaşamınızın içindeki mimari çözümler, Amanos

Gücünü, doğanın mükemmel uyumu ve dengesinden alan Amanos, tüm ihtiyaçlarınıza yönelik oluşturduğu konsept ve çözüimage2mlerle, yapıları sizlerin yaşam alanına çeviriyor.

 

AMANOS MİMARİ YAPI SİSTEMLERİ, profil, sistem profilleri, cephe kaplama sistemleri, kompozit panel, ofis bölme sistemleri, güneş kontrol sistemleri ve aksesuar ile ulusal ve uluslararası müşterilerine yüksek kaliteli ürünleri, kısa sürede, ekonomik çözümlerle sunarken, uygulamacı dostu, kolay imalat ve montaj imkanları sağlayan tasarımlar geliştirmektedir.

En doğru çözüm üreten “Sistem Evi” olmak üzere yola çıkarak, dinamik ekibiyle ve sektördeki tecrübeleriyle beraber sistem firmaları içerisinde daha önce işlenmemiş bir yolla pazara dahil olmayı hedeflemektedir. Sektörde karmaşıklaşmış olan satış ve pazarlama algısını tamamen ayrı değerlendirmekte, pazarın ihtiyacı olan çözümleri sağlamayı görev edinmektedir.

Gelişen teknolojiyle beraber büyüyen ve karmaşıklaşan ihtiyaçlara tek noktadan ve doğru şekilde çözüm üretme hedefinde olan Amanos Mimari Yapı Sistemleri için detaylar ne kadar karışık ise cevap o kadar sade olmalıdır. Bir mimarın eskisinde oluşturduğu çizim kadar yalın ve eline geçen teknik detaylar kadar reel bir süreç işletmektedir.

Bir sistem eimage1vi için, gelişimin sonlanması veya en üst seviyede olması gibi bir ihtimal olmadığını düşünen Amanos, bunun bilinciyle her gün biraz daha ileriye biraz daha iyiye giderek, sahip olduğu dinamizmle yakalamış olduğu ivmeyi hiçbir zaman eksiltmeyerek, pazarda lider olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Amanos Mimari Yapı Sistemleri, topluma ve çevreye karşı sorumluluğunu bilerek, ekolojik dengeye zarar vermeden, doğal kaynak kullanımını en aza indirerek ve enerji verimliliğini arttırarak, sürdürülebilir ekonomi çerçevesinde faaliyet gösterme ve hizmet vermeyi ilke edinmiştir. Tüm iş süreçlerinde dinamizme, yeniliklere ve yaratıcılığa değer vermekte, araştırma ve geliştirmeye yatırım yapmaktadır.

Modern teknolojinin tanıdığı imkânlar doğrultusunda;   günümüz tüketici ve mimari taleplerini yerine getiren, test edilmiş alüminyum sistemleri ile kalitesinden taviz vermeden yeni yatırımlar ve projelere katkı sağlamaya devam etmektedir.

logo_yatay

Translate »