herofis LIJI abt abt abt
abt abt
test3 doper
Home Haberler Yılmaz Makine, Sektörel Fuarlarda Fark Yaratıyor

Yılmaz Makine, 9-12 Mart 2016 tarihleri arasında yapılan İstanbul Tüyap Pencere Fuarı’nda ve Almanya’da 16-19 Mart 2016 tarihleri arasınDSC04210da gerçekleşen Fensterbau Frontale 2016 Fuarı’nda yeni teknoloji makinelerini sergiledi.

İstanbul Pencere Fuarı’nda Türkiye’nin ilk 5 eksenli Alüminyum İşleme Merkezi’ni sergileyen Yılmaz Makine, Almanya Fensterbau Frontale ve İstanbul Pencere Fuarları’nda sergilediği 5 eksenli Alüminyum İşleme Merkezi, yoğun ilgi gördü.

Yılmaz Makine, 39. Yılını Coşkuyla Kutladı

Güven” dediğimizde akla gelen firma olan Yılmaz Makine, teknolojiyi sürekli takip ederek,
Ar-Ge çalışmalarıyla birlikte her geçen gün gücüne güç
katmaya devam ediyor. 39 yıldır yükselmeye devam eden makine teknolojileri devi Yılmaz Makine, 10 Mart tarihinde Euro Park Otel’de düzenlediği lansman ile ikinci kez İstanbul buluşmalarını gerçekleştirdi. Yurt içi bayilerinde 2. si düzenlenen yurt dışı bayileri için ilki düzenlenen Lansman Programlarına ilgi oldukça büyüktü.

DSC04167Program açılışı, “Hoşgeldiniz Konuşması” ile başlayarak, “2016 Satış Hedefleri, Yeni Makineler ve Projeler” konuları konuşuldu. Ödül töreniyle ve görsel şovlar ile birlikte Yılmaz Makine’nin 39. yılı coşkulu bir şekilde kutlandı.

Yılmaz Makine Davetlileri, Yemek Organizasyonunda Buluştu

Aynı günün akşamında Euro Park Otel’de yemek organizasyonuyla bir araya gelen Yılmaz Makine ekibi, bayileri ve davetliler, afiyetle yemeklerini yerken güzel saatler geçirdiler. Bir diğer yemek organizasyonu ise Ramazan Bingöl Et Lokantası’nda 11 Mart tarihinde gerçekleşti. Bu güzel ortamı sağlayan Yılmaz Makine ekibi, tüm konuklarını güler yüzle ağırladı.

Yılmaz Makine, yeni üretim tesisinde hizmet vermeye başladığının bilgisini tüm bayilerine aktardı.

IMG_5318 copy   IMG_5299

DSC04229   IMG_5309