Home Haberler ZAHİT ALÜMİNYUM İSTİHDAM FUARINDA YERİNİ ALDI

Üretim portföyünde yer alan katma değeri yüksek ürünler ve sunduğu çözümler ile alüminyum sektörünün öncü firmaları arasında yer alan Zahit Alüminyum, Adana Çalışma ve İş Kurumu tarafından 23-24 Ekim 2014 tarihlerinde Çukurova Üniversitesi Sakıp Sabancı 3Spor ve Sergi Sarayında düzenlenen 3. Adana İstihdam ve İnsan Kaynakları Fuarında yerini aldı. Zahit Alüminyum standı yoğun ilgi gördü.

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesinde, 100.000 m2 alanda kurulu 2 ayrı tesisinde 700 çalışan istihdam eden; alüminyum profil, kompozit panel, fotovoltaik güneş paneli, panel konstrüksiyon sistemleri üretimindeki uzmanlığı ve 30 yıllık tecrübesi ile sektöre yöne veren Zahit Alüminyum, 23-24 Ekim 2014 tarihlerinde Çukurova Üniversitesi Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayında bu yıl üçüncüsü düzenlenen Adana İstihdam ve İnsan Kaynak2ları Fuarına katıldı.

Zahit Alüminyum standında; öğrenci, mezun ve mezun olmaya hazırlananlara, Zahit Alüminyum’un iş ve kariyer olanakları tanıtıldı, firma tanıtım broşürleri dağıtıldı. Zahit Alüminyum insan kaynakları uzmanları, fuarın istihdama olumlu katkı sunduğunu belirterek çok sayıda iş başvurusu aldıklarını ve ilgiden memnun olduklarını dile getirdiler.

İşletmelerin nitelikli işgücü ihtiyacının karşılanmasını kolaylaştırmak, iş arayanlar ile işverenleri bir araya getirmek, yerel ekonomi ve istihdam ortamını hareketlendirmek, güçlendirmek, işgücünü iş olanakları hakkında bilgilendirmek amacıyla düzenlenen ve her yıl çok sayıda ziyaretçiye ev sahipliği yapan 3. Adana İstihdam ve İnsan Kaynakları Fuarında iş sahibi olmak isteyenler, işverenlerle buluşma fırsatı yakaladı.20013

Translate »