Home Haberler Winsa bayisi Deryapen, KASTEXPO’da Sanayi ve İş Dünyası İle Bir Araya...

Winsa bayisi Deryapen, KASTEXPO’da

Sanayi ve İş Dünyası İle Bir Araya Geldi

Deryapen , 27-30 Aralık 2017 tarihleri arasında Yeşilköy’de Düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek resmi şehir fuarı KASTEXPO’ ya katılım gösterdi.

Winsa markalı PVC Pencere kapı ve panjur sistemleri ile önemli projelere imza atan Deryapen, Kastexpo Fuarı’na katıldı.Deryapen’in Kastexpo 2017’deki standı büyük ilgi gördü.Firma sahiplerinden HÜSEYİN ÖZSOY ve  DERYA OVALIOĞLU davetlilerle tek tek ilgilendi.

Kastamonu ekonomik güç birlikteliğini açığa çıkararak KASTEXPO, Kastamonu sosyal, kültürel ve bölgesel gücünü ön plana çıkararak ortak bir pazar niteliğindeydi.KASTEXPO hem iş adamlarının birbiri arasındaki iletişimi ve alışverişi güçlendirerek ortak projeler üretilmesini sağlayan bir platform haline geldi.

İstanbul Fuar Merkezi’nde 27-30 Aralık 2017 tarihinde yapılan Kastamonulu Sanayici ve İş Dünyası Zirvesi (KASTEXPO), toplamda 12 bin metrekare alanda 300’e yakın Kastamonu’lu firmanın katılımıyla İstanbul Fuar Merkezi’nde 9 ve 10.hollerde düzenlendi.

Fuar’da Deryapen’in 88 metrekarelik standına katılımcılar büyük ilgi gösterdi.Stantta Türkiye’de üretilen ilk 84 mm profil genişliğine sahip Revotech ve 90 mm genişliğe sahip Revotech Gold  sistemlerinin yanı sıra Dorado Gold ve Safir serisi PVC pencere ve kapılar sergilendi.

Translate »