Home Haberler ERSA Mobilya, Avrupa’da tescillendi!

Yurt içi ve dışında çok sayıda büyük projeye imza atan ERSA Mobilya’nın “ERSA” ve “ERSA Furniture” markaları, “OHIM” tarafından tescillendi.

-ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata: “Uluslararası firmaların ofisleri, kamu binaları, dünya genelindeki prestijli otellerin odalarına özgün kimlik kazandıran ERSA, aldığı tescillerle dünyadaki büyümesini sürdürecek.”

– Mobilya sektörüne 1958 yılından bu yana özel tasarımlarıyla yön veren ERSA Mobilya’nın, “ERSA” ve “ERSA Furniture” markaları, Avrupa Topluluğu Marka Ofisi (OHIM) tarafından tescillendi.

ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, imalat sektörünün en önemli kalemlerinden biri olan mobilya sektöründe Türkiye’nin dünya genelindeki konumunu yükseltmek için çaba gösterdiklerini kaydetti.

Yalçın Ata, 70’i beyaz yakalı yaklaşık 400 personelin özverili çalışmaları sonrası ERSA Mobilya’nın 25’in üzerinde uluslararası tasarım ödülüne sahip olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Çalışmalarımızın meyvesini yurt genelinde ofis mobilyası denilince akıllara ilk gelen firma olarak da alıyoruz. Geldiğimiz bu süreçte dünya genelinde özellikle prestijli otellerin odalarına kimlik vererek Türk mobilya sektöründeki kalite algısını yükseltiyoruz. ERSA Mobilya, ABD, Avrupa, Rusya, Bağımsız Devletler Topluluğu ülkeleri, Kuzey / Orta Afrika ve Ortadoğu ülkelerinde aranılır bir marka haline geldi. Ofis mobilyasında dünya çapında üne sahip Haworth’la yaptığımız işbirliği de ERSA’ya yeni bir ivme kazandırdı. Ancak yaklaşık 56 yıllık yolda attığımız en önemli adımlardan biri Avrupa’da tescillenmek oldu. Uzun süreçler sonucu Avrupa Topluluğu Marka Ofisi (OHIM) tarafından tescillendik. Avrupa Birliği ülkelerinin tamamında geçerli olan CTM marka sistemi ile ‘ERSA’ ve ‘ERSA Furniture’ markaları Avrupa’da tescil edildi. Uluslararası firmaların ofisleri, kamu binaları, dünya genelindeki prestijli otellerin odalarına özgün kimlik kazandıran ERSA, aldığı tescillerle dünyadaki büyümesini sürdürecek.”

ERSA logo

Translate »