Home Haberler Kapı Sistemlerinde Kalıcı Çözümler

Dışarıdan bakıldığında bütüncül bir görünüm arz eden kapı sistemleri uzaktan kumandalı ve elektronik sistem bağlantıları ile kolayca açılıp kapanmaktadır.

Günümüzde artık teknolojinin de gelişmesiyle birlikte kullanımı kolay, kaliteli, pratik ve güvenli ürünlerin üretimi artmıştır. Firmamız 2003 yılından bu yana devam eden ve sektöründeki gelişen teknolojiyi de yakından takip ederek, siz değerli müşterilerine en uygun çözümler sunmaktadır. Bu ürünlerin tamamı, otomatik olması açıp/kapama pratiğinin zahmetsiz olması ürünlerin en cazip özelliklerindedir.

Otomatik Kapı Sistemlerimiz ve Özellikleri

Güvenli otomatik kapı sistemleri sayesinde gözünüz arkada kalmadan içinizin rahat etmesini istiyorsanız, çözüm basit. Hem mağazamız hem de online sitemiz aracılığı ile satışa sunduğumuz otomatik kapı sistemlerinde ve fiyatları bilgilerini görebileceğiniz kataloglarımızdan beğendiğiniz modelleri oldukça pratik koşullarda satın alabilirsiniz.

Dışarıdan bakıldığında bütüncül bir görünüm arz eden kapı sistemleri uzaktan kumandalı ve elektronik sistem bağlantıları ile kolayca açılıp kapanmaktadır. Firmamızdan alacağınız ürünlerimizi sadece satış ve kurulum aşamalarında profesyonel manada bakım ve onarım hizmeti alabilirsiniz. Ayrıca alanında uzman ekibimizle telefonla ve ya online bağlantılar aracılığı ile irtibata geçebilirsiniz. Web sitemizde bu konuda birçok farklı alternatif iletişim araçları mevcuttur.

 

 Otomatik Kepenk, Kapı, Panjur ve Diğer Hizmetlerimiz

Fenestra Yapı: FOC, TSE Deney Sertifikalarına sahip tescilli bir markadır. Yetkili firmamızın sunduğu hizmetler arasında; fotoselli kapılar, garaj kapıları, bariyerli kapı sistemleri, seksiyonel kapılar, cam balkon, otomatik panjur, otomatik kapı, endüstriyel kapılar, yangın kapıları, bahçe kapısı, tente ve pergola, kepenk otomatik sistemlerinin temini, kurulumu ve bakımı hizmetleri açısından da yararlanabilirsiniz. Bir sıkıntı çıkarmadığı sürece hayatımızdaki kullanım unsurlarının, işimizi ne kadar kolaylaştırdığını fark etmeyiz. Etrafımızdaki tüm ekipmanlar gibi kapı ve garaj sistemlerinin de düzenli çalışması ve sürekli sıkıntı çıkarmaması önemlidir. Bir defada kaliteli ürün tedariki ve periyodik aralıklarla yapılan bakım hizmetleri ile sizlere kaliteli hizmet sunmak için tüm teknolojik gelişmelerin üzerine kendi emeğimizi koyarak çalışıyoruz. Firmamızın otomatik kepenk, otomatik panjur ve kapı sistemlerinin tüm özelliklerinin teşhir edildiği web sayfamızdan referanslar bölümünü inceleyerek, daha önceden bizden hizmet almış iş yerlerinin kapı içeriklerini inceleyebilir ve bilgi alabilirsiniz. On beş yılı aşkın hizmet süremiz ve TSE kriterlerine uygun kapı sistemlerimiz hırsızlık, doğal etkiler ve yıpranmalara karşı son derece dayanıklıdır.

 

 

Translate »