Home Haberler BETA Kimya A.Ş. yenilikçi ve hayatı kolaylaştıran ürünleriyle İntermob’daydı

 

Türkiye’nin en büyük kimya şirketlerinden BETA Kimya A.Ş. ahşap, orman ürünleri, mobilya yan sanayi ve aksesuarları sektörlerinin buluşma noktası, İntermob Fuarı’nda yine trendleri belirledi. Yeni, çok amaçlı sprey APEL BK40, APEL Kapı&Pencere köpüğü ve D3/D4 ahşap tutkalı ve MS Polimer teknolojisine sahip hibrit yapıştırıcılar APEL High Tack ile APEL Universal ürünleriyle boy gösteren BETA Kimya A.Ş., İntermob 2018’de iki ayrı stand ile yer aldı.

 

Kimya sektörünün öncü şirketlerinden BETA Kimya A.Ş., yenilikçi ve akılcı çözümler sunan geniş ürün ailesini, Intermob 2018’de sektör profesyonelleriyle buluşturdu. APEL ve MitreAPEL markalarıyla İntermob Fuarı’na bu yıl iki stand ile katıldı. BETA Kimya A.Ş., yurtiçi ve yurtdışından gelen katılımcılara yeni ürünlerini uygulamalı şekilde tanıttı.

 

Düşük genleşme modüllü APEL Kapı&Pencere köpüğü ve D3/D4 ahşap tutkalı ve MS Polimer teknolojisine sahip hibrit yapıştırıcılar APEL High Tack ile APEL Universal, ürünlerini İntermob 2018’de sergileyen BETA Kimya A.Ş., fuar kapsamında yeni çok amaçlı sprey APEL BK40’ın ürün lansmanını da gerçekleştirdi.

 

13-17 Ekim 2018 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen İntermob 2018’de yine trendleri belirledi, BETA Kimya A.Ş., 6. Salon 622A ve 631D no’lu standlarda katılımcılarla buluştu.

Translate »