Home Haberler 12. Bayim Olur musun? ana sponsoru Coldwell Banker, “Kazananlar Koltuğu” ile fuara...

Coldwell Banker Türkiye ana sponsorluğunun üstlendiği “12. Bayim Olur musun?” Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’nda, girişimcilerle biraraya gelerek kendi işinin patronu olmak isteyenlere, sağladıkları en yenilikçi, yaratıcı, profesyonel, etik ve en fazla kazandıran çalışma seçenekleri hakkında bilgi verdi.

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş, fuarın açılışında yaptığı konuşmada: “Dünyanın ilk ve en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi olarak bu fuarın ana sponsorluğunu üstlenmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Amacımız ülkemizdeki girişimciliği daha ileriye götürmek. Bu doğrultuda sektörü ileriye götürmek için elimizden geleni yapacağız. Coldwell Bankerolarak 2013 yılında Türkiye pazarına girdik ve bir yıl gibi kısa bir zaman içerisinde 15 ilde 53 ofise ulaştık. Amacımız 2016 sonunda 250 ofis ile 2500 gayrimenkul danışmanına ulaşmak. Şu andaki büyüme hızımıza baktığımızda hedeflerimize çok daha önce ulaşacağımızı görüyoruz. Tüm büyük şehirlerde ve marka olmuş tüm semtlerde olmak istiyoruz. Amacımız hizmet verdiğimiz her bölgede, o bölgedeki en prestijli ofise sahip olup, o bölgenin en değerli gayrimenkullerini o bölgedeki en saygın gayrimenkul danışmanlarına sahip olarak satışını gerçekleştirmek. Bunu da aramıza katılacak yeni girişimcilerle sağlayacağız. Franchise başvurusunda bulunmak isteyenler için şu anda katılım bedelimiz oldukça cazip.

Ofis sahibi olacak kişinin ekip kurarak ve ekibine liderlik ederek, gayrimenkul danışmanlarının gelirlerini arttırmak için onları motive ederek çalışması önemlidir. Kişinin bu işi bizzat yönetmesi ya da yatırımcı olarak yönetecek biri ile birlikte başlaması, yeniliklere, eğitimlere ve teknoloji kullanımına açık olması bizim aradığımız özelliklerin başında geliyor. Bu nitelikleri taşıyan ve Coldwell Banker’ın

“Kazananlar Koltuğu”na oturanlar, belirli bir zaman sonra kendi kazançlarını kendileri belirleyecek ve işlerini patronu olacaklar. Kazanmaya başladıktan bir süre sonra da müşterilerine kazandıracaklar. Biz istiyoruz ki bu koltuğa kim oturuyorsa kazansın” açıklamasında bulundu.

MzEyMzkxOT-coldwell-banker-kazananlar-koltugu-ile-fuara-katildi

 

Translate »