Home Haberler  SKS Monostar Yetkilisi Filiz Toksal ile yaptığımız röportaj

SKS Monostar Yetkilisi Filiz Toksal: Ürünlerimizdeki farklılıklar, kalitemizin göstergesidir.

 Türkiye’deki ilk İthal Panjur Markası SKS Monostar Yetkilisi Filiz Toksal ile ürünleri ve ithalat/ihracat ilişkileri üzerine yaptığımız söyleşimiz

SKS Monostar’ın kuruluşu, çalışmaları ve faaliyet alanlarıyla ilgili bilgi verir misiniz?

2003 Tarihinde kurulmuş olan firmamızda, İzmir Kısıkköy Sanayi Sitesi’nde 3000 m² kapalı alanda üretim yapmaktayız. Firmamız Monostar Panjur ürünlerinin Marmara – Ege – Akdeniz Bölgeleri, SKS Stakusit ürünlerinin Ege Bölgesi Distribütörü ve SOMFY ürünlerinin yetkili bayisidir. Ürün yelpazesinde PVC & Alüminyum panjur, Garaj kapıları, Sac kepenk & Şeffaf kepenk sistemleri, Dış Jaluzi sistemleri, Sundurma & Carport sistemleri ile Pileli & Stor sineklik sistemleri yer almaktadır.

Piyasaya sunduğunuz ürünler ve özellikleri hakkında bilgi verir misiniz?

SKS Stakusit tüm dünyada 1970’den bugüne önde gelen mimarlar ve yapı uzmanları tarafından kalitesine güvenilen ve tercih edilen bir markadır.

– Dış Jaluzi Sistemleri ; Güneş ışınlarının istenilir seviyede kontrolü, dış ortam sesinin azaltılması, estetik görünüm ve kullanım konforu avantajları ile jaluzi panjur sektröünde mükemmel bir yeniliktir. – Şeffaf Kepenk Sistemleri ; Estetik olmayan, Karanlık, Paslı, Güvensiz kepenk uygulamalarından tamamen kurtulmak için estetik, tamamen şeffaf, – Sundurma & Carport Sistemleri ; Bu sistemler de özellikleri ve estetik görünümleriyle oldukça tercih edilen bir ürünündür.

 Ürünlerinizi ihraç ediyor musunuz? Ediyorsanız genelde hangi ülkelere hangi kanallar üzerinden yapıyorsunuz?

Ürün yelpazemizde bulunan; Alüminyum Panjur, SKS Monoblok Panjur ve Sineklik ürünlerimizi en yüksek kalitede imal ederek, Fransa, Belçika, Cezayir, Irak, Arabistan ve Afrika kıtası’nın özellikle Togo Cumhuriyeti’ne kara yolu ve gemi yolu ile ihraç etmekteyiz.

 Yerli ve ithal ürünlerin karşılaştırmasını yapar mısınız? Tüketici hangi ürünleri neden tercih etmelidir?

İmalatımızda yerli ve ithal ürün birlikte kullanılmaktadır. Her iki tip ürünün seçiminde hedeflenen, en yüksek kalitedeki ürünü en ekonomik şekilde temin etmek ve müşteriye uzun süre sorunsuz kullanım sağlamaktır.. Bu nedenle tüketicimiz yerli ithal ürün ayrımını düşünmeksizin onların için seçtiğimiz ürünlere güvenmektedir.

 Sektörün geleceği ile ilgili neler söylemek istersiniz? Bunun için ne tür çalışmalarınız var?

Bugüne kadar panjur daha çok lüks bir ürün durumdayken bundan sonra doğrama kadar gerekli ürün haline gelmektedir. Bu nedenle imalat kapasitemizin, stoklarımızın ve personelimizin artmasını planladığımız iş potansiyeline uygun planları yapılmış olup uygulanmaktadır. 2013 yılında 1500 m2 olan imalat ve stok alanımıza 1500 m2 daha ilave ederek 3000 m2 kapalı alana ulaşmış durumdayız.

 Son olarak okuyucularımıza iletmek istediğiniz bir mesajınız var mı?

SKS Monostar ailesi tüm çalışanları ile müşterilerine en iyi ürün ve hizmeti en ekonomik ve hızlı şekilde vermeye devam edecektir. Bunun için yapmakta olduğu tüm yatırımlar hedefindeki ciddiyeti ifade etmektedir. Tabii ki tüm ticaretlerde olduğu gibi amaç KAR elde etmek olduğu gibi tek amacımız bu değildir. Müşterilerimizin koşulsuz memnuniyeti her zaman önde gelmektedir. Bu hedef ve idealimizden hiçbir zaman ödün vermeyeceğiz.

 

 

 

 

logo

Translate »