Home Haberler ABT Bilgisayar Nuray Aydın: Profil İşleme Makinelerine Uygun PenCAD Programı, Yatırımcıya Nefes...

1989 yılından bu yana Pvc pencere sektörüne yazılım desteği veren firmamız, yıllar içinde programını geliştirerek önce Türkiye’deki ilk grafik tabanlı pencere üretim programı olan PenCAD’i 1995 yılında piyasaya sürdü.

Zamanla ihtiyaçlar ve makineler değişti. Böylece makine sektörümüz gelişirken, PenCAD de gelişerek önce çift kafa kesim makinelerine, daha sonra profil işleme makinelerine veri göndermeye başladı. Özellikle 2015 yılından sonra yayılmaya başlayan profil işleme makineleri, yazılımlarımızda da gelişimin itici gücü oldu. Bizler özellikle bu başarılı makine firmalarımızı tebrik ediyoruz. Bu makineleri yurt dışına da pazarlayarak ülkemizi temsil ediyorlar ve bize de bu yolu açıyorlar.

Ülkemizde 5000’in üzerinde firmada kullanılmakta olan PenCAD yazılımı ile pek çok pencerecinin çift kafa kesim otomasyonunu yapmış olan firmamız, bugünlerde sayıları giderek artan profil işleme makineleriyle de çalışmaktadır. Bugün itibarıyla ülkemizde üretilen tüm profil işleme makineleriyle denenmiş olan PenCAD, ithal Graf Synergy ve BJM makineleriyle de profil işleme deneyimine sahiptir.

Pencerecilere özellikle tam yatırım anında yüksek fiyatlarla satılan profil işleme programlarına bir alternatif oluşturan PenCAD, yatırımcıya nefes aldırıyor. Hem satışta hem de serviste müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmamız, pencere ve cam sektörlerine yeni ürünleriyle hizmet etmeye devam etmekte ve her gün ürün yelpazesini genişletmektedir.

Pencere üreticilerini özellikle dikkatini çekmek istediğim konu, yatırım anında paniğe kapılarak, gereksiz pahalı programlara yönelmemeleri ve tüm alternatifleri değerlendirmeleridir.

 

Translate »