Home Haberler ADA YILMAZ, SATIN ALDIĞI 2. MAKİNEYLE ÜRETİME HIZLA DEVAM EDİYOR!

Üretime ilk olaran KABAN marka üretim makinesiyle başlayan Fıratpen üretici bayii Ada Yılmaz PVC Alüminyum Isıcam Sistemleri İnşaat ve Nakliye San. Tic. Ltd. Şti., üretime yeni satın aldığı SCHTEC marka ikinci makinesi ile hızla ve daha etkili bir şekilde devam ediyor!

  • 2004 yılı itibariyle inşaat sektöründe de başarılı projelerle kendini göstermeye başlayan Ada Yılmaz, konut inşaatında çıtasını yükselterek vizyonunu genişletmeyi hedeflemekte ve kuruluşunda amaçladığı çizgiden sapmayarak hem kendi alanında, hem de faaliyet alanlarında hizmet veren firmaların güvenini kazanmış ve bu kazanımlardan aldığı güçle aynı hedef ve amaçla yoluna devam etmiştir.
  • Son olarak yapı müteahhitliğine giren Ada Yılmaz bu alanda da kendine has projelerin insanlarla buluşmasını sağlamıştır.
  • Çevre Dostu–> Ada Yılmaz kuruluşundan bu zamana kadar çevre dostu üretim teknolojileri kullanmaktadır!
  • Kalite Belgesi–> Ada Yılmaz, üretim tesislerinde tüm kalite belgeleri ile Fıratpen üreticiliğini üstlenmektedir.
  •  1WtflesfGYXcrgwVzFQrO6JQsgtmLF1Ada Yılmaz İnşaat, Cemre Evler projesini Söğütlü’de hayata geçirmiş bulunmaktadır. Cemre Evler bulunduğu konum ve yapıların rahatlığı itibariyle kaliteli bir yaşam alanı sizlere sunmaktadır. Sağlık ocağına 100 m, kapalı pazar yerine 150 m, okula 100 m, Söğütlü spor ve festival alanına 100 m, ana yola 0 m, Söğütlü çevre yoluna 150 m yakınlıkta bulunan Cemre Evler, daire sakinlerinin hayatını kolaylaştırmaktadır. Yine daire sakinlerinin huzuru için tasarlanmış konforlu dairelerin özelliklerinden bazıları şunlardır: Banyo ve ıslak zeminler için birinci sınıf seramik kullanılmış olması, şık banyo dolabı ve duşa kabin, banyo ve mutfaklarda birinci sınıf vitrefiye ve armatür, birinci sınıf mutfak dolapları (mebran), doğal gaz ısıtma sistemleri, iç duvarlar ve tavanlar alçı sıva üzeri su bazlı boya kullanılmış olması, dijital uydu yayını ve internet alt yapısı, antre ve bütün odalarda laminant parke kullanılmış olması, pencere doğramalarda PVC kullanılmış olması, kapıların Amerikan Panel kapı şeklinde olması, merdivenlerin birinci sınıf mermerle kaplanmış olması, merdiven ve balkon korkuluklarının paslanmaz oluşu… Peki dairelerin dışında ne gibi güzellikler var? Dış cephelerde mantolama, ısı ve su yalıtım sistemleri, radyel temel sistemi, site içi aydınlatma sistemi, C25 sınıfı hazır beton kullanılmış olması, bahçelerin tasarımının modern peyzaj mimarı ile düzenlenmiş olması, çocuk oyun parkı, kapalı garaj ve görevli dairesi bulunması ise sitenin diğer avantajları arasındadır.

logo

Translate »