Home Haberler ADANA VALİSİ ‘MUSTAFA BÜYÜK’ ZAHİT ALÜMİNYUM’U ZİYARET ETTİ

 Adana Valisi Mustafa Büyük, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi ziyareti kapsamında Zahit Alüminyum profil ve Solarfield fotovoltaik panel üretim tesislerini ziyaret etti.1

04 Kasım 2014 Salı Günü AOSB Başkanı Bekir Sütçü ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Adana Valisi Mustafa Büyük, Zahit Alüminyum profil ve Solarfield fotovoltaik panel üretim tesislerini ziyaret ederek tesislerde incelemelerde bulundu.

Zahit Alüminyum Yönetim Kurulu Başkanı Zahit Balbay ziyareti süresince Vali Büyük’e refakat ederek güneş enerjisinden elektrik üreten Solarfield güneş panelleri ve alüminyum profil üretimi hakkında bilgiler aktardılar.

Vali Büyük, “Adana’ya yapılacak her türlü yatırımın,  istihdamı destekleyecek, kent ekonomisinde katma değer sağlayacak, her türlü proje ve çalışmanın destekçisiyiz. Adana’mızın, yatırımlarda yeniden şaha kalkması için, sanayicilerimizin daima yanında ve kolaylaştırıcı olacağız” şeklinde konuştu. Zahit Alüminyum Yönetim Kurulu Başkanı Zahit Balbay, ziyareti dolayısıyla Vali Büyük’e teşekkür etti.4

Zahit Alüminyum, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan 65.000 m2 kapalı toplam 100.000 m2 alanlı 2 ayrı fabrikasında, Aluminance, Zahit Bond, Alucat ve Vetrina markaları ile kompozit panel; Aluminance ve Zahit markaları ile alüminyum profil sistemleri; Solarfield markası ile güneş enerjisini elektrik enerjisine dönüştüren fotovoltaik paneller ve her zemine uygun panel konstrüksiyonları üretiyor. 65 MW üretim kapasitesi ile Türkiye’nin en büyük yerli fotovoltaik panel üreticileri arasında yer alan Zahit Alüminyum, Alman teknolojisiyle ürettiği Solarfield güneş panellerini 10 yıl ürün, 25 yıl enerji üretme garantisi ve TÜV akreditasyonu güvencesiyle piyasaya sunuyor.

Translate »