Home Haberler Akçansa, Gönüllüler Haftası’nda Atık ve Geri Dönüşüm Eğitimleri Verdi  

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, Özel Sektör Gönüllüleri Haftası’nda, ÇEVKO Vakfı ve Büyükçekmece Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirdiği ‘Yarınları Dönüştüren Çocuklar’ projesi kapsamında Büyükçekmece’deki miniklerle buluştu.

Akçansa, çocukların, toplumdaki yerlerini anlamaları ve sürdürülebilir bir gelecek için bireysel sorumluluk almaları gerekliliğini öğretmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

9-15 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Özel Sektör Gönüllüler Haftası’nda, Büyükçekmece’deki okulları ziyaret eden Akçansa gönüllüleri, öğrencileri atıkları kaynağında ayırma, geri dönüşüm ve atıktan enerji elde etme gibi sürdürülebilir bir dünyaya katkı sağlamak için kaynakları bilinçli kullanma yöntemleri hakkında bilinçlendirdi.

Akçansa gönüllüleri, bir hafta boyunca her gün farklı okulda verdiği interaktif eğitimlerle yaklaşık 500 öğrenciye ulaştı. Aynı zamanda okullara geri dönüşüm kutuları yerleştiren Akçansa gönüllüleri, öğrencilerin teorideki bilgilerini uygulamaya geçirmeleri için de fırsat sundu.  2015 yılında başlayan eğitimler sayesinde 5 binden fazla çocuğa eğitimler verildi.

AkcansaLogo

 

 

Translate »