Home Haberler Akseki Yapı Tüyap İstanbul 2015 Pencere Fuarında!

99 ülkeden ve Türkiye’nin tüm illerinden 55 binden fazla profesyonelin ziyaret ettiği dünyanın ikinci en büyük pencere fuarına bu sene Akseki Yapı’da katılıyor. 1985 yılından beri yapı sektörünün mihenk taşlarından biri olan Akseki Yapı, 3 büyük fabrikası, 300’ün üzerinde çalışanı, 50’den fazla araç filosu, Türkiye çapındaki binlerce müşterisi ve uluslararası piyasada 12’den fazla ülkeye sağladığı ihracat ağı ile Türkiye’nin yapı sektöründeki öncü ve büyük firmalarından birisidir.

Pencere, kapı ve cam fuarlarının tek çatı altında aynı tarihte yapılacağı budev organizasyona ilk defa katılacakları için görüş ve düşüncelerini öğrendiğimiz Akseki Yapı Genel Koordinatörü Sayın Tevfik CAN görüşlerini bizimle paylaştı:

 
“2014 yılı bizim kazanç yılımız. Fabrikamız, markalarımız, yeni müşteriler, sanayicilik ve prestij…”

2014 yılı Akseki Yapı için üretici bayilik ve uygulama kültürüne ilave olarak İzmir AOSBTevfik_Bey’de dev bir fabrika yatırımı ile sanayici kimliğinin de kazanıldığı bir yıl olmuştur. White Form markamız ile İzmir AOSB’deki fabrikamızda panjur ve kepenk ürünlerinin tamamını kendi tesislerimizde üretmekteyiz. Poliüretan dolgulu lamel çeşitlerinin yanında, alüminyum kutular ve tüm panjur aksesuarları, panjur sektörün en önemli ve en fazla ihtiyaç duyulan ürünü olan tüp motor alanında da uluslararası yaptığımız anlaşmalar neticesinde White Step markamızla ürettirip satmaya başladık. Planları büyük bir hassasiyetle uzun süren çalışmalar neticesinde yapıldığı ama adımları çok hızlı atılan bu projelerimizde bugün geriye bıraktığımız 10 ay da gerçekten ne kadar çok doğru ve önemli yatırımlar yaptığımızı gördük. 10 ay gibi kısa bir süre içinde satış rekorları kırdık ve güçlü bir stok ile hem bu işte ciddi olduğumuzu gösterdik hem de müşterilerimize güven verdik. Hatta lamel üretim kapasitemizi 2 katına çıkarma kararı alarak yeni lamel üretim makina hattı satın aldık. 2015 yılında da bu zincirin halkalarını devam ettireceğiz ve ilerleyen günlerde yapı sektöründe çok önemli sanayileşme adımları atacağız.

“Taşları yerinden oynattık”

Tüm bunların ışığında 2014 yılına kadar; kendisi bir marka olan fakat kendine ait bir ürüne ve markaya 2014 yılında sahip olan firmamız, artık bu markalarını büyümesi adına fuarlara taşıma gereği duymuştur. 2014 yılında sektörümüzde yarattığımız etkiyi fuara da devam ettirmek ve 2015 yılına taşımak için ekibimizle birlikte geceli gündüzlü çalışıyoruz. Farklı fuar stant tasarımımızla, ziyaretçilerimize yapacağımız çok özel sürprizlerimizle sektöre bakış açısını değiştireceğiz. Bir nevi ilk günden beri oynattığımız taşları tekrar yerinden oynatmaya hazırlanıyoruz.

“Gezmeye değil, patron olmaya gelin”
Fuara gezmeye değil patron olmaya, işinizi büyütmek için gelin. Akseki Yapı ailesi olarak bizler hiçbir yerde bulunamayacak kadar geniş bir ürün yelpazesi sunan tek firmayız. Panjur sistemlerinin yanında; pvc, alüminyum, tüp motor, camlama sistemleri, fotoselli kapılar, sineklik sistemleri ve iç kapılar gibi yapı sektöründeki birçok hizmeti tek bir çatı altında sunmaktayız. Bu sayede kendi işinin patronu olmak isteyen veya iş hacmini daha da güçlendirerek bölgesinde güçlü olmak isteyenler bayimiz olduğunda iş potansiyellerini, müşteri portföylerini ve karlılıklarını şüphesiz arttırırlar. Akseki Yapı sizin için sırtınızı yaslayabileceğiniz güçlü bir çözüm ortağınız olur. Eğer sizde sunduğumuz bu özel çözüm ortaklığı teklifimizden yararlanmak istiyorsanız; Salon 3 / 405-B No’lu yerde bulunan standımızda güçlü ekibimizle sizleri bekliyor olacağız.’’ dedi.554C17A0191F4B47

Translate »