Home Haberler American Siding Bayileri Afyon’da Buluştu

 Amarican+SidingYalıtım sektöründe lider markaların üreticisi olan Eryap, Türkiye’nin bütün bölgelerinden 40 American Siding bayisi ile Afyon’da 24-25 Şubat tarihlerinde 5 yıldızlı Afyon Korel Termal Otel’de bir araya geldi

Eryap CEO’su Emrullah Eruslu’nun ev sahipliğinde Afyon’da gerçekleştirilen ve üst düzey yöneticilerin tam kadro katıldığı toplantıda 2014 yılı sonuçları değerlendirilerek şirketin 2015 yılı hedefleri paylaşıldı. Türkiye geneline yayılmış olan American Siding bayilerinin katıldığı toplantılarda bayilerden gelen talepler ve görüşler karşılıklı değerlendirilirken ürün yelpazesi hakkındaki yenilikler de bayilere aktarıldı.

Eryap CEO’su Emrullah Eruslu, 2014 yılında gösterdikleri başarılı performanstan dolayı tüm bayilere teşekkür ederek şunları söyledi: ”Eruslu Grup olarak 60’lı yıllardan bu yana yenilikçi kimliğimizle faaliyetlerimizi Afyon+Bayi+Toplantisi-1sürdürüyoruz. 2001 yılında Gaziantep’teki tesiste, sektörün ilk polimer dış cephe kaplaması üretimini gerçekleştirerek inşaat sektörünün önemli lokomotiflerinden biri olan American Siding markasını sektöre kazandırdık, 35 kişi ile Gaziantep’te başladığımız faaliyetlerimize, 2018 yılında Türkiye’nin ilk 300 firması arasına girme hedefimize adım adım yaklaştığımız bu günlerde sadece rakamlarla belirlenen hedeflerle değil, sosyal paydaşlarımızın tamamını kapsayacak çeşitli yeni projeleri de hayata geçirmek istiyoruz. Bizler malzemeleri geliştiriyor ve üretiyoruz, sizler ise ihtiyaç sahipleri ile buluşturuyorsunuz. Sizlerin emekleri olmasa kendimize böyle iddialı hedefler koyamazdık. Bu nedenle alkışlar sizlere” diye konuştu.

Translate »