Home Haberler Asaş İstanbul Yapı Fuarı’nda Yerini Aldı

Aky20160510_135021azı, Sakarya bölgesinde yer alan son teknolojiyle donatılmış 5 üretim tesisi ve 2000’den fazla çalışanı, kurulduğu 1992 yılından beri istikrarlı büyüme trendi ile Türkiye’de İSO 500’de yer alan, aynı zamanda Avrupa’daki lider üreticilerden biri olan ASAŞ, İstanbul Yapı Fuarı’na katıldı.  10-14 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen fuarda ASAŞ; alüminyum ve PVC kapı ve pencere sistemleri,  kompozit panel, panjur, panjur smart otomasyon sistemi, bayrak ve aydınlatma direkleri ürün gruplarını tanıttı.

Türkiye’de İSO 500’de ve Avrupa’da lider üreticiler arasında yer alan ASAŞ, 10-14 Mayıs 2016 tarihleri arasında düzenlenen İstanbul Yapı Fuarı’na katıldı. Yan cephe duvarlarında kendi üretimi ve bu yılın trend renkleri olan antrasit & ahşap desenli alüminyum kompozit panellere ve stand içinde yeni küpeşte sistemine yer vererek bu yıl standın yapımında kendi ürünlerine ağırlık veren ASAŞ, ziyaretçilerden stand tasarımı konusunda da tam  not aldı.

Son teknolojiyle donatılmış üretim tesisleriyle üretici kimliğini bir avantaja dönüştüren ASAŞ, sektöre sunduğu yenilikçi ürünlerin üretimini kendi bünyesinde gerçekleştirerek hem kaliteyi hem de maliyetleri kontrol altında tutuyor. 2014 yılında devreye aldığı alüminyum hadde tesisiyle panj20160513_182913ur lamelleri, kutuları ve kompozit panellerin alt ve üst levhalarının üretimini de bünyesinde gerçekleştirerek sektörde fark yaratan ASAŞ; fuarda Rescara Mimari Sistemleri, Naturalbond Alüminyum Kompozit Panelleri, Aludes Bayrak ve Aydınlatma Direklerini, Asaşpen PVC Kapı ve Pencere Sistemlerini, Naturoll Panjur ve Panjur Smart Otomasyon Sistemlerini tanıttı.

Yapı fuarında kullanıcılara tanıtılan, özel olarak geliştirilmiş aplikasyonu sayesinde akıllı telefonlardan da kumanda edilebilen, panjur smart otomasyon sistemine bağlı olarak çalışan panjurlar fuarın ilgili odağı oldu. Ziyaretçiler özel hazırlanmış butik oda konsepti içinde yer alan ürünleri akıllı telefondan kumanda ederek sistemin çalışma kolaylığını deneyimleme fırsatı buldu.

İnşaat, enerji, otomotiv ve ambalaj başta olmak üzere birçok sektöre hizmet vermenin yanı sıra; yenilikçi ürünleri, teknolojisi, sektöründe ilk ve tek olan Ar-Ge Merkezi ve sunduğu hizmetle ASAŞ, bulunduğu her sektöre çözüm ve değer katmaya devam ediyor. Müşteri sadakati, teknik uzmanlık ve çalışan motivasyonunun birleşimini temel alan bir yönetim ve bakış açısına sahip olan ve 80 ülkeye ihracat gerçekleştiren ASAŞ, önümüzdeki yıllarda da nitelikli ürünlerle sektörün nabzını tutan fuarlarda yerini almaya devam edecek.asas-logo

Translate »