Home Haberler Borsan Grup şirketlerinden Samsun İnşaat Fuarı’nda gövde gösterisi

Türkiye’nin en büyük ihracatçı sanayi grubundan biri olan Borsan Grup, Samsun İnşaat Fuarı 2018’de Borled, Borkonut, Borpanel ve Habermedya şirketlerinin yeni ürün ve hizmetlerini sergiliyor.

 

Samsun’da 5 fabrikasıyla bölgenin en büyük sanayi grubu olan Borsan Grup, Karadeniz’in en çok ziyaret edilen fuarı 4. Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı’na 4 şirketiyle katılıyor. 22-25 Mart 2018 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek fuarın fuaye alanında yer alacak olan Borsan Grup şirketleri Borled, Borkonut ve Borpanel yeni ürün ve hizmetlerini tanıtacak. Habermedya Medya Grubu ise fuara haber desteği sağlayacak.

 

Borled markası, Samsun’da bulunan tesiste Türk çalışanlarının emeğiyle üretilen iç-dış mekan olmak üzere 300’e yakın çeşitte LED aydınlatma armatürü sergileyecek. Borled ayrıca Türkiye’de LED aydınlatma ürünleri segmentinde 3 yıl üretici garantisi sunan ilk marka olmasını da fuarda vurgulayacak.

 

Borkonut markası, kurulduğu 1996 yılından bugüne kadar kendi konsept projelerini geliştirerek modern, estetik, güvenli ve standartlara uygun yaşam alanlarının üretimini gerçekleştiriyor. Fuarda yeni projeleriyle yer alacak olan Borkonut, Samsun ve çevresinde yer alan yeni projelerini tanıtacak.

 

2001 yılında kurulan Borpanel, 30’a yakın ülkeye kapı, mutfak, banyo ve özel tasarım ahşap proje ürünleri ihraç ediyor. Borpanel, fuardaki standında iç ve dış mekan kapıların yanı sıra yeni mutfak ve banyo dolap serilerini ziyaretçilerle buluşturacak.

Borsan Grup hakkında:

Türkiye’nin en büyük kuruluşlarından olan Borsan Grup, sektördeki 33. yılını geride bırakırken büyümeye devam etmektedir. Grup bünyesindeki şirketleriyle uluslararası kalite standartlarına uygun üretim yaparak üretiminin yüzde 50’den fazlasını 4 kıtada 75 ülkeye ihraç etmektedir. İhracat yaptığı ülkelerin bazılarında kendi markasıyla pazar lideri konumunda olan grup, ayrıca İSO 500 listesinde yer almaktadır.

 

2 bin 200’den fazla kişiyi istihdam eden Borsan Grup’un bünyesinde Borsan ve Yılka Kablo, Borkonut, Borpanel, Medicana Hastanesi, Haber Medya Grubu (Gazete, Radyo, TV, Dergi, Ajans) gibi şirketler bulundurmaktadır. Borsan Kablo markasıyla bakır, Yılka Kablo markasıyla alüminyum iletkenli kablo üretimi gerçekleştiren grubun Borkonut şirketiyse inşaat gayrimenkul sektöründe mimarisi ve tasarımları kendine ait konut ve iş merkezi projeleri gerçekleştirmektedir. Kalite ve estetiği ustalıkla birleştirme misyonu ile yola çıkan Borpanel şirketi mutfak, banyo, kapı ve panel üretimi yapmaktadır. Samsun Medicana Hastanesi ile sağlık alanında bölgenin en kapsamlı hastanesini bünyesinde bulunduran Borsan Grup, ayrıca ülkemiz için yapılan yatırımlara ilave olarak Kırgızistan’da inşaat sektöründe Borsan Construction, Ukrayna’da satış pazarlama alanında BR Ukrania, doğalgaz ve ısı ekipmanları sektöründe Altema şirketleriyle hizmet vermektedir. Grubun iştirakleri arasında Samsun Serbest Bölge işletmeciliği de yer almaktadır.

Translate »