Home Haberler Bostik Ustalar İle Buluşuyor ‘Usta Eğitimleri’ Devam Ediyor

Temelden çatıya, içeriden dışarıya yapının tüm detaylarıyla ilgili üstün çözümler sunan Bostik, yapı kimyasallarında gelinen en son teknolojiyi ustalarla paylaşmaya devam ediyor.

Bostik, 25 Ocak’da Adapazarı’nda düzenlediği seminerde seramik uygulama ustalarıyla bir araya geldi. Bostik CeraBest seramik yapıştırıcıları ve derz dolguları konusunda hem teorik hem de uygulamalı bir eğitim semineri gerçekleştirdi.

Seminerde, Bostik’in sürekli geliştirdiği yeni nesil ürünler tanıtıldı. Bu ürünlerin daha hızlı, daha güçlü, daha ekonomik çözümler oluşturduğuna ve sahadaki uygulama avantajlarına dikkat çekildi.

Bostik CeraBest ürünleri uygulama teknikleri, uygulama alanları ve sistem çözümünün önemi anlatıldı.  Ustaların uygulamalarda karşılaştıkları sorunlara, doğru bilinen yanlışlara uygun ürün ve çözüm önerileri sunuldu.

Ustalara uygulamalı eğitim sertifikaları verildi

Ürünlerin doğru uygulama şekillerinin,  özelliklerinin, kullanım amaçlarının, farklılıklarının ve sistem kavramının öğretildiği eğitimin sonunda, ustalara sertifikaları verildi. Etkinlik, katılımcıların sorularına uzmanların cevap verdiği serbest bölümün ardından akşam yemeğiyle sona erdi.

 

Translate »